Problema su kaiščių GTP USB +

F

ful babu

Guest
Aš ką tik gavo GTP USB + ir aš padariau ZIF lizdas PCB už jį, bet ironiška tik 18pin nuotraukų dirba. 40 pin nuotraukų jis sako: "Įrašymo klaida". i tikrinamas du kartus, mano grandinė nieko atrodo negerai. kas nors žino, kas gali būti klaidinga? Thanx

bet jokio atsakymo būdas ... kas nors turi pcb išdėstymą ZIF lizdas GTP USB + thax

Ar jums dabar diagramą? Jeigu jūs planuojate jį naudoti? Be to ji yra naudinga, jei jūs neturite jo firmware. Ar turite firmware kopiją? Čia yra ZIF lizdas lenta išdėstymas. Jis yra pagamintas iš erelio.

[Quote = nomad13] Ar turite diagramą dabar? Jeigu jūs planuojate jį naudoti? Be to ji yra naudinga, jei jūs neturite jo firmware. Ar turite firmware kopiją? Čia yra ZIF lizdas lenta išdėstymas. Jis yra pagamintas iš erelio. [/Quote] turiu šį išdėstymą jau, tai ne GTP USB "Plius", tai tik GTP USB, turiu šio senojo GTP USB firmware, bet nauja GTP USB PLUS aparatinę nėra nemokama ir nėra lengva kopijuoti. Aš nusipirkau programuotojas. Bet kokiu būdu, aš šiek tiek apie mano GTP USB + ir mano išvados tyrimus, kaip nurodyta toliau, gali kas nors paaiškinti, kodėl tai vyksta?

GTP USB Plus "yra kažkokia Universal programuotojų ... ji turi skirtingus ZIF lenta sąrankas įvairių tipų mikrokontrolerių .... u galite rasti jį winpic800 svetainėje ..... Į sveikatą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back