Problema su inverterių žiedo generatorius

J

Jergosh

Guest
Sveiki, aš dirbu už mano mikroelektronikos kursus, kurie yra sukurti žiedo osciliatorius su skirtingais skaičius keitiklius ir palyginkite jų charakteristikos užduotį. Generatorius su 3 ar daugiau keitikliai veikia puikiai, bet man atrodo, negalime gauti vieno keitiklio svyruoti savo noru. Kodėl taip yra? Ar tai tik kad vėlavimas yra per mažas keitiklio į "pranešimas"? Be to, aš sukurtas keitiklio kurių osciliatoriai yra sudarytos taip, kad ji simetriška savybes (ty lygus mažo aukščio ir aukštos-žemos vėlinimą, taip pat kaip 1 / 2 išvesties V_DD metu našumas yra lygus 1 / 2 V_DD). Tačiau, kai aš išmatuoti generatoriai vėlavimo jie skiriasi (pvz., 5 ir 7 PS). Aš negaliu galvoti apie tai nei priežasties. Ar kas nors paaiškinkite, kad taip pat? Aš naudoju Microwind 2 modeliavimas. TIA, Greg

Veikti kaip žiedo osciliatorius, struktūra turi būti aukščiau vienybės prieaugis su 180 · Papildomos fazės poslinkio. Tam reikia arba du integratorius arba trys poliai ir pakankamai naudos. Taigi vieno keitiklio reikės papildomų žemo dažnio filtrai nėra patenkinti svyravimo sąlygą (jei pelnas būtų dar pakankamai didelis, kad tada).

[Quote = FVM] veikti kaip žiedo osciliatorius, struktūra turi būti aukščiau vienybės prieaugis su 180 · Papildomos fazės poslinkio. Tam reikia arba du integratorius arba trys poliai ir pakankamai naudos. Taigi vieno keitiklio reikės papildomų žemo dažnio filtrai nėra patenkinti svyravimo sąlygą (jei pelnas būtų dar pakankamai didelis, kad tada). [/Quote] Gal galėtumėte smulkiau apie tai? Kur įgyti ir fazės poslinkio iš kai mes pridėti papildomų keitiklių?

Per virpesių paleidimo, keitiklis iš esmės veikia kaip su dominuojančia słupowo (dėl Miller talpos) stiprintuvas. Ką jūs tikėtis bendro įgyti ir fazės poslinkio, kai domino šių elementų?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back