Problema su CCS PIC programavimą

J

Jack / / ani

Guest
Hi all,

I ve parašyta tai paprasta programa, įsigijęs 1 iki 25, o kalbomis apie RS232 terminalo programinės įrangos rezultatas

# include <16F84A.H>
# saugikliai XT NOWDT
# naudoti nedelsiant (laikrodis = 4000000)
# USE RS232 (Baud = 9600, xmit = PIN_A3, VB = PIN_A2)
void main ()
(
int i;
while (true)
(
i = 1;
printf ( "Reset");
for (i = 1, i <= 25; i )
(
printf ( "\ nNumber yra:", i);
delay_ms (400);
)
)
)

Bet galiu pamatyti tik tada, skaičius yra: ne galia, numerius skaitmenų trūksta!Ir po 25 kartų man RESET kaip tikėtasi, ir viskas kartojama iš naujo.Kokia galėtų būti problema?Please help me.

Ačiū

printf ( "\ nNumber yra:", i); ---> printf ( "\ nNumber yra:% d", i);

Tai buvo vienas iš trūkumų su C. nors turite pareiškė: "Aš", kaip int, bet jūs turėsite pasakyti dar kartą, kad ji yra int, kai jūs naudojate printf komandą.Jei naudojate C , jums nereikės to daryti.bet tai kita istorija, ir kad jūs įpratęs būti naudojant C ant pic.

Kaip aš visada rekomenduojama Norėčiau pasiūlyti jums pirmasis praktika C ant PC.gauti geros knygos, kaip "The C Programming Language" K & R ir pabandyti kai kurios programos pvz.pereikite prie C pics.

Žinau C labai gerai, tačiau gana ilgą laiką aš nepadarė jokios praktikos.Infact aš atėjau visoje klaidingą pavyzdys, kuris buvo turintis tokį pareiškimą.Tikėjausi, kad jis turėtų kokių nors klaidų, ir išvyko toliau aklai.Anyway ačiū už atsakymą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back