Problema su braižymo grįžti nuostolių SuperNec

P

pug

Guest
Labas, Aš tiesiog atsisiųsti Supernec ir sumodeliuoti keli struktūrų jį naudoti. Bet aš negaliu, atrodo, sklypas grįžtamųjų nuostolių vs Freq. diagramoje? Kiekvienas gavo tokių proble.? Ačiū.

Ji turėtų būti ok braižymo. Paaiškinkite savo problemą išsamiai. Jeigu jūs vis dar sunku prieiti prie jūsų spausdintuvą, galbūt jūs turėtumėte pabandyti Spausdintiįbylą. Sėkmės!

Ne todėl, kad aš negaliu atsispausdinti, tai tik, kad aš negaliu peržiūrėti VSWR grafikus ekrane. Atrodo, kad pasirinkimas yra išjungta demo versija. Aš licencijos failą, bet vis dar negali matyti grafikus. Jokių komentarų? Ačiū.

Būkite tikri, kad yra išspręsti kelis dažnius ir parenkant visas dažnius. Jei ne tai jums VSWR taške ir jūs neturite diagramoje. Kai bandote peržiūrėti, jūs nematote nieko diagramoje.

Turiu tą pačią problemą. Su superNEC v2.3, aš negaliu sklypas varža, VSWR ir tt, ir kai modeliavimas yra daugiau, jos sąsaja yra visada Auto uždaryta po to, kai nėra ilgas laiko tarpas. Aš tik noriu žinoti, kas negerai su juo? Ačiū!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back