S
sajidraheem
Guest
Aš naudoju AT89C51 nuosekliojo ryšio, per kurį aš noriu turėti gsm pagrįsta pramoninių kontrolės.
Aš stengiuosi RS 232 sąsaja per MAX 232.
Grandinės schema pridedama ..Bandymo programos kodą sudeginama mikrokontrolerów yra:
.................................................. .................................................. ..........
MOV SCON # 50H; 8 bitų, 1stop REN įjungtas
MOV TMOD, # 20h; Timer1, 2 režimas (auto-reload)
MOV TH1, # -3; 9600 buad norma
SETB TR1; paleisti laikmatį 1
DAR: MOV SBUF, # "A"; raštas A, kuris turi būti perduotas
ČIA: JNB IT, ČIA; laukti iki paskutinės KALTAI
CLR TI; aišku TI Kito pobūdžio
SJMP DAR; saugoti siuntimo A
.................................................. .................................................. ..........
Šis kodas turi perduoti A serial port nuolat ..bet aš ne gauti bet kokią produkciją Hyper Terminal kai i prijungti grandinės mano vnt.I dont know what yra problema.Ar kas nors gali man padėti šiuo klausimu?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą
Aš stengiuosi RS 232 sąsaja per MAX 232.
Grandinės schema pridedama ..Bandymo programos kodą sudeginama mikrokontrolerów yra:
MOV SCON # 50H; 8 bitų, 1stop REN įjungtas
MOV TMOD, # 20h; Timer1, 2 režimas (auto-reload)
MOV TH1, # -3; 9600 buad norma
SETB TR1; paleisti laikmatį 1
DAR: MOV SBUF, # "A"; raštas A, kuris turi būti perduotas
ČIA: JNB IT, ČIA; laukti iki paskutinės KALTAI
CLR TI; aišku TI Kito pobūdžio
SJMP DAR; saugoti siuntimo A
Šis kodas turi perduoti A serial port nuolat ..bet aš ne gauti bet kokią produkciją Hyper Terminal kai i prijungti grandinės mano vnt.I dont know what yra problema.Ar kas nors gali man padėti šiuo klausimu?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą