Problema, Prašome padėti!!

H

hassan1980

Guest
, Prieš dvejus metus pastatė keitiklis DC-AC 12 220, 12 * 2N3055 ir aš 4047 Oscilator, dabar noriu naudoti MOSFET tranzistoriai vietoj 2N3055 jie IRFZ44 su oscilator 4047 tada, kai aš prisijungti 4047 grandinės dviejų MOSFET tranzistoriai yra sprogti +, prašome leiskite man žinoti, kas per problema? Aš esu laukia jūsų naudinga atsakymai

prašome rašyti savo grandinės ..... nes aš tikiu, kad yra problema dėl einamųjų disko .... jei jums po grandinės, tada ji bus lengva rasti problemų ....

[Quote = A. Anand Makarov] prašome rašyti savo grandinės ..... nes aš tikiu, kad yra problema dėl einamųjų disko .... jei jums po grandinės, tada ji bus lengva rasti problema ....[/citata] Ši schema:

Opamp yra kilmę ir nuskendo srovė ir tai, kas kenkia MOSFET .... Manau, naudojant BJT yra geresnė idėja ... gal galite naudoti viršutinę ribą tarp jūsų MOSFET vartų ir žemės, bet, kad būtų sulėtinti jūsų grandinės labai blogai ....

[Quote = A. Anand Makarov] Opamp yra kilmę ir nuskendo srovė ir tai, kas kenkia MOSFET .... Manau, naudojant BJT yra geresnė idėja ... gal galite naudoti viršutinę ribą tarp jūsų MOSFET vartų ir žemės, bet, kad būtų sulėtinti savo grandinė labai blogai ....[/citata] Dearfriend, aš noriu naudoti MOSFET tranzistoriai ar turite schematiškai osciolator ir vairuotojas.

šališkumo MOSFET, kad poslinkis grandinė rūpinasi srovės ....

geresnis variantas yra naudoti MOSFET Driver IC arba galite LM 3525 ic

U galite naudoti lm3524 oscillater ir dont pamiršti reguliuoti miręs laiko prisitaikyti, kad iš anksto nustatyti ne ant smeigtuko. 9 iš 3524

Sveiki. Esu užimtas tą patį projektą ir taip pat naudojant IRFZ44. Pasisekė, kai jie vykdo paiešką, aš turiu ... Prašome leiskite man žinoti, jei turite grandinė, kuri gali vairuoti MOSFET be problemų. Kiek mosfets turite lygiagrečiai?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back