[Problema] Neteisinga Laikrodis Tinklai SCAN įterpimas, prašome padėti!

W

wjccentury

Guest
Kai aš įterpti nuskaitymo grandinės modulis (nėra didelis, tik 8 grandinės). Radau daug nuskaitymo šlepetės trūksta grandinėje. Nuskaityti patikrinimo ataskaitą, sako: "Shift" laikrodis pin CK ląstelių × × _reg nelegaliai įkrautų (TESTAS-186) Mano bandymas laikrodis TCLK, tik vienas. Trūksta nuskaitymo šlepetės visi clocked vartų laikrodis clock_gating_cell. TCLK ------> kombinacyjnych clock_gating_cell ------> nuskaitymo flip-flip Synopsys parduodami sako "DfT compilier palaiko kombinacyjnych laikrodis strobavimo metu lygiagrečiai surinkimo ciklo" Mano nuskaityti konfigūracijos: full_scan, multiplexed_flip_flop, mix_clocks, internal_clocks (klaidinga), pakeisti (Turės), išjungti (tiesa), add_lockup (klaidinga) Kas gali man pasakyti, kodėl? Labai ačiū!

Hi wjccentury, aš nežinote, bet atrodo jums laikrodis fanin kūgio, kai signalas yra išvaryta iš eilės elementas. Kokios įtakos kontroliuoti jūsų laikrodis tinklo. Jums reikia paleisti komandą check_test ir atidžiai įspėjimo ir klaidų pranešimai. Manuelis sako, tokiu atveju jums bus gauti bandymų-281 Message. Taigi su check_tets rasti visus tokius pranešimus ir bandyti pašalinti šiuos įspėjimus. Aš tikiuosi, kad tai padės: D

Dauguma laikrodis strobavimo ląstelių skenavimo režimo įvedimo, kuris bus apeiti eilės ląstelių elementų, laikrodis visiškai kontroliuojama iš pirminės I / O prietaiso. Ar jums nedėkite, kad iki? Jonas [url = www.dftdigest.com] DfT Digest "[/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back