Problema naudojant VPWLF parametras pridedant triukšmo Cadence

A

atieh

Guest
Hi guys, Aš dirbu su projektu kurti keitiklius R tolerantiškas triukšmo. Aš jau suprojektuoti grandinė, dabar man reikia, pridėti triukšmo, kad mano grandinės ir parodyti, kad gauta signalų bus tolerantiškas triukšmo. šio matther Aš naudoju VPWLF parametras, Cadence, aš sukurtas naudojant MATLAB nuo triukšmo duomenis. Aš nukopijuoti slankaus kablelio duomenų Notepad tekstinio failo (1000 taškų). nes mano įtampa yra nuo nulio iki 1v. triukšmo duomenys yra nuo -0,5 iki 0.5V. tada ir aš pridėjo VPLWF parametras kiekvieną tranzistorius standartinio keitiklio grandinę ir aš pridėjo Notepad failą vietą VPWL failo pavadinimą. bet kai aš norėjo paleisti mano grandinė susiduria klaidos. jis sakė, kad vieną eilutę teksto failą klaida. tada aš pridėjo įtampos, laikotarpis, ir trumpalaikis laiko parametro savybės. klaida pasikeitė į "twidth nėra nurodyta arba jos yra neteisinga". Aš šiek tiek grojo, ir aš sužinojau, nes laikotarpis, aš esu rūšies painioti dabar. gali u plz pasakykite man, ką turėčiau tiksliai daryti su šį parametrą (vpwlf)? Aš tikrai vertiname gimęs padėti. thx atieh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back