Problema modeliavimo - skirtumas tarp SPICE modeliavimas

F

fasto2008

Guest
Sveiki visi, Ar yra didelis skirtumas tarp SPICE modeliavimo dizainas maketavimas ir modeliavimas pat elektros grandinę. Nes aš rasti mano paprastas dabartinės veidrodis su dviem NMOS pralaidumo = 13.6KHZ. Ir kai aš dizaino maketą su L-Edit TANNER ir po ekstrahavimo failą prieskonių Manau pralaidumo = 532 Hz. Prašome padėti man Ačiū iš anksto

Tai reiškia, kad jūsų srovė 1nA ar mažiau, ir išdėstymą maršruto prideda 20 kartus talpų būdingo tranzistoriaus talpų. Patikrinkite, ar jūsų išgauti netlist tokių didelių jų naudojimą! Cheers, erikl

Ačiū erikl jūsų padėti, bet problema yra ne su dabartiniais, nes aš imituoti mažiau nei 1 NA ir daugiau, aš turiu tą pačią problemą. Aš vėl patikrinti mano išgauti netlist už parastic talpų ir iki šiol turiu tą pačią problemą. Prašome padėti man.

Šiuo atveju norėčiau pasiūlyti pašalinti (iš-komentarą) savo išgauti netlist jų naudojimą (galbūt vieną po vieną, ir visi jie galų gale) ir išsiaiškinti, kuris parazitinės dangtelis (-iai) (arba induktyvumas (-os )?) yra / yra atsakingi už sunaikinimą pralaidumą. Jūs tikrai galite naudoti tą patį tranzistorius modelių tiek savo pre-ir postLayout netlists? Sėkmės! erikl

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back