problema jungiantis grafinis LCD su mikrovaldiklį!

S

saifshah

Guest
Dear all ..

I've been trying kurti paprastas žaidimas grafinis 128x64 LCD remiantis ks0108 vadovo ... lcd kodas Opracowałem darbai visiškai baudą Proteus .... Aš ne dėl kodas abejoti ... LCD I've used in Proteus taip pat yra panaši į vieną aš iš tikrųjų naudojate ... Nėra abejonių, kad nors ... Aš net bėgo dėl LCD du ar tris kartus žaidimas ... bet problema yra .... žaidimas veikia tik vieną kartą, o ... man atrodo, kad kažką ne kažkur jungtis, nei laive, nei LCD pusėje ... Tai atrodo tikrai paprasta, bet aš tiesiog negaliu t, kad jis uždirbo ... Kartais žaidimas eina bet kai triukšmas yra kairėje ekrano, ty kai ekrano dalys nėra tinkamai išvalytas ... nors aš aiškiai ekrane prieš rodant žaidimas .... vienas dalykas, kad Nežinau, apie tai ... kad aš nepateikė jokių bet kurios kodas vėluoja ... Ar kontrolierius reikalauja, kad bet tarp instrukcija vėlavimas?I don't even skaityti užimtas vėliava, tačiau visa tai turėtų būti nurodyta Proteus, isn't it?bet Proteus prasideda žaidimas puikiai ...

Can someone please help me?

Taip dažniausiai reikalauja mikrosekundę ar dviejų vėlavimas yra dėl skystųjų kristalų kontrolierius PIN kodą, kad rodo ji užsiima vidaus darbą, manau, kad jis PIN D7 kad eina arba išlieka aukštas (priklausomai nuo duomenų ant autobuso), o jis yra užimtas, jei ši apklausa PIN kodą ir palaukti, kol ji eiti mažai tada esate tikri, kad ekrano nėra užimta, kitu būdu tai tiesiog vieta delay_us (2) (mikro-s) arba didesnis, jei jūs vis dar turite problemų, Čia yra nuorodą į mano darbo google video gerų šios 2Ls nedelsiant http://video.google.co.uk/videoplay?docid=4171531601519891610

Kodasoutput_low (GLCD_RW) / / Nustatykite rašyti

output_d (duomenys) / / Put dėl uosto duomenys

output_high (GLCD_E) / / Pulsas kad PIN

delay_us (2);

output_low (GLCD_E);

Proteus modelių "užimtas" vėliava ", todėl Jūsų kodas gali (ir turėtų) bandymas, kad duomenų valdytojas yra baigtas prieš siunčiant kitą komandą.

Įsitikinkite, kad laikrodžio dažnis ir Proteus kontrolierius (Edit komponentas), kaip laikrodžio dažnis fizinio LCD prietaisas pats.

Iain.

šienas .. foxabilo ... Thanks a lot ... ką patarti ir man tikrai padėjo!I finally got to paleisti žaidimą šiandien ... ką aš padariau buvo ... Aš RC grandinės ant plokštės, kurios pridedamos dvi mikrosekundę vėlavimu, ir sakė: ... ir dar vienas dalykas ... LCD iniciacijos aš nežinojo, kad ji laiko tai, kad svarbu .. man pateikti savo initialication po everyother sistema prietaisas iniciacijos ... papildoma Reset eilutė ... ir žaidimas vyko tarsi stebuklas ... Thanks again!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back