problema išspręsta

S

sunnyfunghy

Guest
problema išspręsta
Paskutinį kartą redagavo sunnyfunghy 15 rugpjūtis 2008 14:59, edited 3 kartus iš viso

Pirma, jūsų spinduliuotės ribas reikia atleast ketvirčio bangos virš pleistras antena.
Be to, kas Sub3 savo modeliavimas failą?

Aš tikrai nesuprantu jūsų problemos.Tačiau yra keletas dalykų, neteisingai su savo dizaino spėju:

1.Dydis jūsų Cables pašarų - Dimensija turite imtis (išoriniai ir vidiniai)
nesuteikia jums 50 omų varža.Jei oro yra substratas tarp išorinio ir vidinio laidininko iš Cables, skersmuo būtų D_outer = 2,3 mm ir D_inner = 1 mm,

2.Neturėtų būti jokių grunto sluoksnis kai Cables įveda (kitaip jūs darysite trumpas).Taigi, padidinti savo Współosiowy aukštis tarp 14,5
mm iki -9 mm (kartu su krypčiai) ir pašalinkite įžeminimo kai Cables įveda.[Atkreipkite dėmesį, kad reikia pakeisti spindulys į įkalbinėti substrato 1,15 mm, kaip man pasakyta anksčiau].Pažvelkite į paveikslą.

3.atkreipti Współosiowy išorinio laidininko (jei nebuvo, kad).spindulys: 1,5 mm, aukštis: nuo -14,5 mm -9,5 mm.

4.pakeisti apskritimo spindulys (port1) iki 1,5 mm.

5.apibrėžti airbox kaip: Pareigos: -70, -85, -14,5; xsize = 140, ysize = 170, zsize = 40.

6.pasirinkite ratą ir nustatyti waveport / Susitelkusius uosto.

7.Aš sumodeliuotais savo struktūrą ir nustatė, kad grąžinimo nuostolių kreivė, kuri yra pridedama čia.(I used Hfss 11 versija,
negalite atidaryti jį versija 10).

Pagaliau viena bendra pastaba: kai brėžinys 3-D skaičiai, naudokite atkreipti lange atkreipti cilindrai
ir tt kadangi jūs atkreipė polylines ir prijungti juos kuri tikrai varginančių / laiko.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Koks yra privalumas, jei mes pridėti Cables išorinio laido pagal pirmiau dimensija?

A Współosiowy eilutė turėtų būti vidinis ir išorinis dirigentas.Kadangi airbox apima Współosiowy pašarų, jums reikia nustatyti išorinio laido.Storis išorinio laido neturi reikšmės (aš jį paėmė savavališkai).Jei medžiagą ne jūsų Cables substrato elektra (PEC), jums nereikia nustatyti išorinio laido.

Ačiū
Aš bandžiau savo aukščiau nurodytu būdu ir rezultatas.Tačiau grąžos praradimas yra per maža, arba S11 (dB) per didelis.pavyzdžiui, kreivės linijų tarp -0,00001 į -0,00003

Kreivė yra panašus į jūsų rezultatas vietoj S11, kuris yra per didelis.Kaip ištaisyti?Ar mano geometrija dar blogai?

Bet kokiu atveju, tai galima siųskite failą you do?Noriu pamatyti skirtumą tarp savo geometrija ir mano geometrija.Jei turite laiko, reikia konvertuoti į HFSS versija 10.Ačiū.
Mano elektroninio pašto adresas: ycfung27 (at) netvigator.com
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

sunnyfunghy rašė:Grąžinimo nuostolių per mažai, arba S11 (dB) per didelis.
pavyzdžiui, kreivės linijų tarp -0,00001 į -0,00003

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back