Problema FM siųstuvu

P

prsarr

Guest
Aš padariau FM siųstuvą, naudojant vieną tranzistorius, BC547 Breadboard ... Kartais aš galiu išgirsti muziką savo mobiliuoju telefonu 100.35 MHz dažniu, bet dažniausiai jos visos triukšminga ... Ką aš galiu padaryti, siekiant pašalinti triukšmą?? Aš naudoju 9V bateriją. Ar įtampos reguliatorius padeda sumažinti triukšmą?? Taip pat PLZ Tel visomis atsargumo priemonėmis, kurių turi būti imtasi, kai aš sukurti grandinę dėl paprastos grandinės booard ... PLZ help ... Thanx

Neįgyvendinta breadboards, FM siųstuvas. Jūs turėtumėte naudoti PCB pageidautina doubl pusių board.Also BC547 nėra geras pasirinkimas, FM siųstuvas grandinės. Search google, rasite daug gerų grandines .. Neįgyvendinta breadboards, [color = "sidabras"] --- Atnaujinta --- [/color] FM siųstuvas. Jūs turėtumėte naudoti PCB pageidautina doubl pusių board.Also BC547 nėra geras pasirinkimas, FM siųstuvas grandinės. Search google, rasite daug gerų grandines ..

BF200 / BF494 / 2N3866 Aukšto dažnio tranzistoriai.

Hi dear prsarr * Ar galite pridėti savo grandinę? Ir aš manau, kad jūsų tranzistorius yra gera. Geriausi linkėjimai

BC547 puikiai veikia mažos galios FM siųstuvai, vienas tranzistorius. Jie gali būti, pastatytas breadboards ar veroboard. Nemanau, kad prsarr ieško meno veiklos būklės - tik tai, kas paprasta, kad veikia.
Oho, tiek daug negatyvumo tuose puslapiuose! Žinia yra aiški, nors: "Mokėti 15 JAV dolerių už mano rinkinio - visi kiti grandinė yra šiukšlių (pagal mane)". Kaip Greentree sako, pažiūrėkime, ką jis pastatytas, tada mes galime teikti pasiūlymus.

Oho, tiek daug negatyvumo tuose puslapiuose!
Ir su daug Protingoms dalykų, pavyzdžiui: "Pirmasis elementas, mes pažvelgti į tai," Klausimas kokybė ", ir ateina iš to, kad induktoriaus gamins" tank Tai veiksnys, žinomas kaip ". įtampa (priešais poliariškumo), kad gali būti daug kartų didesnis negu įtampa, kreipėsi į jį. "O aš maniau, kad Q susijusią sukauptą energiją išsklaido reaktyviosios elemento energijos ... : Rolleyes:

Thanx visi UR patarimų ... Aš pakeisti tranzistorius. Aš pridėjo grandinės vaizdą .. PLZ pasiūlyti jokių pakeitimų į grandinę, sumažinti triukšmą ir padidinti diapazoną. Ar įtampos reguliatorius padeda sumažinti triukšmą?? Aš naudoju antena yra 20 cm ilgio. [Color = "sidabras"] --- Atnaujinta --- [/color] Ačiū visiems už UR patarimų ... Aš pakeisti tranzistorius. Aš pridėjo grandinės vaizdą .. PLZ pasiūlyti jokių pakeitimų į grandinę, sumažinti triukšmą ir padidinti diapazoną. Ar įtampos reguliatorius padeda sumažinti triukšmą?? Aš naudoju antena yra 20 cm ilgio.

Didžiausia problema, manau, yra dažnio stabilumą. Tikriausiai jūsų siųstuvas vardinę lengvai kūno dalių ar objektų netoliese. Tai reiškia, kad tam tikroje jūsų siųstuvas yra transliavimo dažniu (tarkim, 100.35MHz) ir dar sąlygomis ji bus transliuoti kitoje dažnio keletas MHz toli. Galbūt galite išbandyti tai su draugu, ir, pageidautina, su analoginiu tiuneriu "įprasto dial, o ne sintetinio Tuner į savo mobilųjį telefoną). [Color = "sidabras"] --- Atnaujinta --- [/color] Didžiausia problema, manau, yra dažnio stabilumą. Tikriausiai jūsų siųstuvas vardinę lengvai kūno dalių ar objektų netoliese. Tai reiškia, kad tam tikroje jūsų siųstuvas yra transliavimo dažniu (tarkim, 100.35MHz) ir dar sąlygomis ji bus transliuoti kitoje dažnio keletas MHz toli. Galbūt galite išbandyti tai su draugu, ir, pageidautina, su analoginiu tiuneriu "įprasto dial, o ne sintetinio Tuner į savo mobilųjį telefoną).

Hi dear Prašome išbandyti šį būdą, jei jis dirbo, kad mes kalbėti apie priežastis! Padaryti šiuos pakeitimus: 22N - 4.7n 4.7p-10P Ir skirta kondensatorių prieš anteną su 10n vertės. Tikiuosi ji bus jums naudinga. Visi geriausias žalias medis

Štai popierius "suprojektuoti ir pastatyti nešiojama, miniatiūrizuotą, Wielokanałowy FM siųstuvą" Tai bus naudinga tiems, kurie nori sužinoti apie teorijos ir projektavimo vertės apskaičiuojamos. Jums gali tekti šiek tiek matematinius pagrindus suprasti kai motyvavimo, arba galite praleisti iki galutinio dizaino skyriuje.

Thanx visi iš jūsų. Supratau, kad mano dizainas yra negerai ... Aš visiškai pakeisti dizainą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back