Problema DC-DC keitiklis DC modeliavimas!

J

jluhzw

Guest
Kai DC analizė padidinti DC-DC converter in Hspice
pakeisti maitinimo nuo 2.7V iki 4.0V

. DC vdda 2,7 4,0 0,01 / Do DC analizę

Aš nesinaudojo. Ic nustatyti initaial sąlygos
bet jis buvo aborted.Because jis negali nueiti į 2.7V
"** ** Klaida ne DC Sweep kreives konvergenciją 2,7000"

bet kai aš naudoju. krovinio pakrovimo veikimo taškas, jis vis dar gali susilieti.
. apkrova "E: \ xxx.ic0" / pakrovimas veiklos taškų

Atrodo, kad ". Apkrova" daryti poveikio modeliavimas

Ar naudojant ". Apkrova" teisė?

Ir ką aš noriu paklausti, kaip galima nustatyti pradinę sąlyga DC-DC konverteriu Kada DC analizė Hspice?
Ar yra kitų būdų spręsti konvergencijos problemas?

Jei kažkas yra daroma Sėkmingas DC analizė DC-DC konverteriu, please help me!
Ačiū!

Sveiki, turiu imituoti padidinti konverteris į PSpice bet ne Hspice.ir aš nė HSpice žinias visiems.bet Pspice, jei aš su konvergencijos problemą, norėčiau sumažinti timestep.Hope it helps.

Ar turite modeliavimas klaidą trumpalaikis modeliavimas?

Jei galite imituoti trumpalaikis analizę, galima gauti veikimo taškas, kuris gali padėti išspręsti DC konvergencijos problemą.

Ką reiškia NS anaylsis?Switching Converter negali veikti be perjungimo, galite padaryti tik trumpalaikis (laike) analizė apie jį.Jei norite išspręsti darbo taško problema laikinai analizei, galite naudoti. Apkrovos veikimo taškas užduotį.arba galite bandyti priskirti tinkamą pradinę būklę, kad svarbus signalas mazgo jūsų grandinė, pvz.įėjimo įtampa, išėjimo įtampa, klaidų stiprintuvo išėjimo įtampa, rampa signalo įtampos.Taip pat reikia skirti pradinę padėtį į savo logika blokuoja kaip SR užraktai / flipflop.

hylas yra teisingas - DC analizė impulsinis maitinimo keitiklis nėra prasmės.
Jis prasmingas tik tuo atveju, jei naudojate vidutinis modeliai maitinimo keitiklis.Tačiau šiuo atveju perjungimo tranzistorius / diodas derinys turėtų būti pakeistas apppropriate modelis.

Ar galima jums po netlist ir išvesties failo *. out?

Tai gali duoti mums geresnį vaizdą apie tai, ką jūsų modeliavimo faktiškai
atrodo.

Nuoširdžiausi linkėjimai,
v_c

Ačiū visiems
Pirmiausia aš padariau trumpalaikis modeliavimas ir sėkmingai pasiekti veiklos tašku xxx.ic0 failus.Bet kai aš įkelti jį į dc modeliavimas, atrodo, nėra meilės modeliavimas ir pranešė apie konvergenciją klaidas.
Norint pasiekti išėjimo įtampa vs Input Voltage (taip pat ir temperatūros), I don't DC modeliavimas.
Jei tai nėra prasmės daryti DC imitavimo, kaip galiu pasiekti išėjimo įtampa vs Input Voltage (arba temperatūros)

Galbūt jūs galite pakeisti įėjimo įtampa lėtai, kai jūs trumpalaikis modeliavimas.Galite gauti išėjimo įtampa, kuri yra atitinkamai su DC modeliavimas.
Ir padaryti tą patį skirtingu temperatūroje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back