Problema dėl laivų krovininės reglamento LDO?

K

ken_cn

Guest
Sveiki visi, aš sukūrėme LDO. Tačiau apkrovos reguliavimas neatrodė gera. (1), kai apkrovos srovės šuoliai iš sunkiojo šviesai, išėjimo įtampa yra 3.6V baterijos įtampa) kibirkštį. (2) Ir kai srovę šokteli sunkus, išėjimo įtampa yra labai maža įtampos kibirkštis apie 0.6V). Jūs galite pamatyti modeliavimo signalo priedą. Manau, kad kibirkštis yra per didelis. Kas yra negerai su juo? Ir kaip aš galiu kovoti su šia problema? BTW: išėjimo talpa yra 4.7uF. BR Kenas 2007/08/18

kai i do sim. heai apkrovos LDO i atitinka tą pačią problemą, gali būti jums tvarkyklė išvesties tūrio nepakanka nutraukė savo produkciją vairuotoją, kai LDO yra šviesos apkrovos sąlygomis! Kita priežastis gali būti jūsų vairuotojas dydis yra labai didelis ir Ron yra labai didelis, todėl, kai vairuotojas yra šviesos apkrovos sąlygomis nuotėkio srovė yra didelis! galite patikrinti produkcijos tūrio pasirengimo etapo prieš išvesties vairuotojui!

Gal todėl, kad grįžtamojo ryšio sprendžiant laikas yra ilgas, ir, kai apkrova staiga pakeisti, yra didelis įtampos pokytis atsirado galios MOSFET vartų ir sukelti įtampos šuolį, per paracitic talpos CGD. Jei aš neteisus, prašome atkreipti dėmesį. Ačiū.

taip, gal galios MOS gm nepakanka, todėl, kai yra didelis einamosios pokyčiai atsiranda išėjimo mazgas, galios MOS negali įsisavinti esamą pasikeitimą pakankamai greitai.

Labai ačiū! Pakeičiau Važiuoklės yr didelis, tačiau yra šiek tiek pagerėjo. Mano Pas MOS dydis yra nuo 15 iki 10 100u/0.4u pirštų 0,18 procese. Ar ji per maža, kad perduoti 300mA srovę?

Aš kada nors sukurta garso galios stiprintuvas, ir siekiant pritraukti apie 500-600mA srovė soties regione,, produkcija PMOS dydis yra 400 * (90/0.6). Taigi aš manau, savo galia MOS yra per mažas. Be to, patariame jums patikrinti Op Amp charakteristikų, tokių kaip pelnas, pralaidumo, ir pan. Tikimės, kad tai padės.

Aš pakeičiau op, su įvairiomis savybėmis, tačiau problema vis dar ten. Aš atspėjote gal dėl išėjimo kondensatorius modelio. Išėjimo kondensatorius, aš panaudojau dangtelį langelį į analogLib,. Aš sumišęs. kas gali man padėti? :)

mu ...... buvo ir pabandyti tiesiog naudojant paprastą, idealus dangtelį? jei ir gavo teisingą rezultatą, bent jau įrodyti, kad problema yra iš dangtelio ü. Beje, kodėl ne u naudoti mažiausią kanalo ilgį? Aš girdėjau, tai yra geriau už Vo .... ir plz įkelti yr schematiškai La ..... pasidalinti su mumis

Keletas punktų. Kažkas kažką pasakė apie savo pass tranzistoriaus. Jei Mpass plečiasi, Ronas sumažėjimas. Tai tiesiog, nes dabartinis teks daugiau kelią pro. Taigi, jūsų Mpass buvo labai mažas ir vis dar yra specialiai 300mA savo produkcijos. Ji turėtų būti labai sunku sistema šaltinį Jei jums reikia pateikti, kad dabartinis kiekį. Apie išėjimo kondensatorius, jūs negalite rašyti nieko apie stabilumo klausimus. Kuris ENG turi savo COÛT,? Jums reikia, kad, siekiant generuoti nulį reikia įgyti šiek tiek fazių skirtumas. Taip pat jūs turite kovoti prieš sukimosi. Jei jūsų pagrindinis tikslas yra trumpalaikis atsakas, turėtumėte padidinti savo IQ, todėl jums neturėtų užtrukti pernelyg ilgai imti parazitinės talpos Mpass. Kaip didelis yra jūsų tikrasis IQ (Ignd)??

Prašome dar kartą patikrinkite: 1.decrease neteisminio ESR į LDO 2.increase. Vokietijos juodmargių, 3.increase cout

Dangtelis iš analoglib turėtų būti ok ir teisinga jūsų modeliavimas. Gal etapas vairuoti Pass tranzistorius yra per silpnas. Tai, kad dabartinė jos yra per mažas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back