Problema atitikimo antenos.

M

mirriyaz

Guest
Hiiiiiiiii ten,

I'm kuriant 4 elementas linijinių MicroStrip p (at) tch antena masyvas, kuris turi būti valdomas ne 10GHz, I'm using 50-35-50Ohms įmonių pašarų antenos, mano problema yra ta, kad mano antena resonating ne 8,6 GHz ne 10GHz, taip pat, kad spinduliavimo dėsningumo yra baigti ugnis, o ne marginta,
tad aš bandžiau iki šiol žaisti su Inset ilgio, šėrimo linijos ilgio,
taip pat p (at) tches ilgis pakoreguoti dažnį, bet ne naudoti
taip pat mano spinduliavimo dėsningumo yra tos pačios, I've tried viskas atitikimo teikiant Kreivė V gabalus ir tt mano magistralė, tačiau ne tobulinti, I'm kovoja, jei kas nors gali pasakyti man pasiūlymą ir tam tikru būdu, kaip galite pagerinti savo spinduliavimo dėsningumo ir mano dažnių atgal 10GHz aš būtų dėkingi, I'm using HFSS v9.0 ir modeliavimas,

Thanx in advance.

ciao.

Labas!

Dėl rezonansinis dažnis, yra vienas elementas rezonuoja 10 GHz?Jei ne, ką apie ribojame visą struktūrą faktorius 8.6/10?

Linkėjimai,
abti

Sveiki:

Jums reikia daugiau paaiškinti apie savo spindulių lange.Jei Jūsų radiacinės dėžutė nėra vertikalia kryptimi reikia manipulish ji.Aš tai tokiais stactures Jūsų radiacinės langelyje turi būti stačiakampio formos ir jo dugno turi būti labai arti jūsų įžeminimo plokštės ir aukščiausios paviršius turi būti 4times toli nuo įžeminimo plokštės.Taip pat tai yra geriau, kad šalys pasirinko paviršių netoli įžeminimo plokštės pusių.

sėkmės

mirriyaz rašė:

Hiiiiiiiii ten,I'm kuriant 4 elementas linijinių MicroStrip p (at) tch antena masyvas, kuris turi būti valdomas ne 10GHz, I'm using 50-35-50Ohms įmonių pašarų antenos, mano problema yra ta, kad mano antena resonating ne 8,6 GHz ne 10GHz, taip pat, kad spinduliavimo dėsningumo yra baigti ugnis, o ne marginta, tad aš bandžiau iki šiol žaisti su Inset ilgio, šėrimo linijos ilgio, taip pat p (at) tches ilgis pakoreguoti dažnį, bet ne naudoti taip pat mano spinduliavimo dėsningumo yra tos pačios, I've tried viskas atitikimo teikiant Kreivė V gabalus ir tt mano magistralė, tačiau ne tobulinti, I'm kovoja, jei kas nors gali pasakyti man pasiūlymą ir tam tikru būdu, kaip galite pagerinti savo spinduliavimo dėsningumo ir mano dažnių atgal 10GHz aš būtų dėkingi, I'm using HFSS v9.0 ir modeliavimas,Thanx in advance.ciao.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back