Problema: į PSpice modeliavimas

L

leotim

Guest
Hi all,
Aš PSpice 10.3 (OrCAD 10.3) Modeliavimo pereinamųjų atsakymą į LC grandinę.ir neturi jokių rezistorius mano grandinę, tačiau yra slopinimo mano modeliavimo rezultatas.kodėl šis slopinimas yra ir kaip jį pašalinti: mano neto sąrašas:
* Šaltinis ASS2-1
V_V1 N01544 0
SIN 0 11.27kV 50Hz 0 0 90
L_L1 N01544 N00120 1.268mH IC = 0
C_C1 N00120 0 83.6u IC = 11.39kV
L_L2 N00120 N01927 30uH IC = 0
C_C2 N01927 0 50.1u IC = 0

Į OrCAD grandinės ir simualtion rezultatas yra pridedamas:

labas
pirmiausia reikia žinoti, kad kiekvienas prieskonių modelis yra kažkas fizinės pavyzdžiui kiekvieno induktoriaus turi nuolatinės srovės varža, kuris įeina į induktoriaus modelį ir taip kondensatorių, naudoti ideali elementų pasirinkti iš Breakout biblioteką.

Taip pat kiekvienai laidai turi aresistance ir elimenate ją patikrinti savo simulatin failo parametrus.
nuoširdžiausi linkėjimai
jei šis pranešimas padėjo jums paspauskite padėjo man mygtuką

Gerbiami Nimer
Aš pakeitė dalių tuos, kurie egzistuoja BREAK_OUT bibliotekos (CBreak ir LBreak), tačiau simualtion rezultatas nėra pasikeitė!

Jūs iškilo problema.Numatytasis klaidos funkcijos nustatyti plataus padaryti modeliavimas greičiau.Pridėti papildomas funkcijas,. Parinkčių pareiškimą, kad absoliuti ir santykinė paklaidos ir laikas domeno keletas pavedimų dydį mažesnės.

Imitacija viešnagės metu taško iki srovių ir įtampų pakeisti nedidelę sumą tarp iteracijų.Šios tolerancijos funkcijoms atlikti šie maži kiekiai net mažesnis.Iš tikrųjų roundoff klaidos bendrai.

Viduje SPICE, įveikti kliūtis ir apygardos Imitavimas, padarytais Ron Kielkowski 1994 papasakos Jums išsamią informaciją apie šią ir kitas problemas, kad padėti žmonėms ne OrCAD ne apie tai.

Citata:

Viduje SPICE, įveikti kliūtis ir apygardos Imitavimas, padarytais Ron Kielkowski 1994 papasakos Jums išsamią informaciją apie šią ir kitas problemas, kad padėti žmonėms ne OrCAD ne apie tai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back