problemų, apie skeltuvas stiprintuvas analizė su Pss + pnoise

L

lily1981216

Guest
Hello everyone! aš triukšmo analizė skeltuvas stiprintuvas su Pss + pnoise.in mano grandinės turiu tris šaltinius, du impulso, kaip laikrodžiai, skeltuvas, viena nuodėmė šaltinio kaip pirkimo singnal iš amplifier.the pulso dažnį yra 100kHz ir nuodėmės's 10khz.and nustatymas iš Pss + pnoise yra panašus į šį:
14_1166164122.JPG
83_1166164166.JPG
[size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 25 minučių: [/color] [/size] tada yra nustatyti teisę? turėtų sweeptype būti pasirinkti santykinis? turėtų įvesties nuodėmės šaltinis būti? ir jei aš įdėti įėjimo singnal ir aš pasirinksiu "santykinio", aš turiu pasirinkti 10kHz kaip įveikti dažnumas ir man įdomu, jei aš galiu matyti tik su dažnio aroud 10kHz ar not.where triukšmas galėtų i žr. 1 / f triukšmo. gali kas nors man padėti? laukiu jūsų patarimų!

Be pnoise setup reikia pasirinkti absoliutus ir pasirinko interesų spektrą. Norėčiau pasirinko daugiau sidebands, tarkim, 100 ar pan. Be Pss setup norėčiau pasirinko daugiau Harmonic, gali būti 100. Išskyrus, kad setup yra ok. Kaip ketinate laikytis modeliavimo rezultatas? Tai ne trivialus dalykas, kaip gerai.

Taip, tai tikrai problema, aš pasirinksiu absoliutus ir sklypas yra panašus į šį: pirmasis yra visą spektrą, tada naujausia yra žemiau 10kHz dažnių spektro. aš noriu laikytis spektro žemiau 10kHz. bet aš galiu įsitikinę, kad ritmas, kurių spektras yra žemiau 10kHz rezultatas?
83_1166413123.JPG
47_1166413179.JPG
[size = 2] [color = # 999999 ] Skelbimas patalpintas po 3 minučių: [/color] [/size] oh, jautis, dėka jūsų patarimus! lelija

Jūs turite žiūrėti į rezultatus ir kitaip. Nėra jokios prasmės ieškoti spektro virš Pss Naikvisto dažnį, bent jau jūsų atveju. Kadangi PSS dažnis 10kHz, Naikvisto yra 5kHz. Taigi, jūsų antra grafikas rodo teisingą triukšmo, išskyrus jus, turėtų apriboti ją 5kHz. Be to, galite norėti pasirinkti laiko domeno atrankos taške pnoise setup skydelio užtikrinti triukšmo apskaičiuojama reikiamu laiku - jeigu Jūsų stiprintuvo triukšmo savybės skiriasi laiko, ne visada atveju.

Hi, nukreipti dabar i think I'm glumina. jei mano signalo dažnis 10kHz. neturėtų Naikvisto dažnį būti 10kHz? ir efektyvias mėginių ėmimo dažnis turėtų būti 20 kHz, turėtų ne? Ką Pss Naikvisto dažnį nurodo? kodėl jis turėtų būti 5khz? dėka jūsų patarimus! lelija

Aš maniau, 10kHz jūsų laikrodžio dažnis. Atsiprašome už sumaištį. Apskritai Naikvisto dažnį pnoise analizės rezultatas sklypas kolegijai turėtų būti pusė laikrodžio dažnis. Bet palaukite, labiausiai triukšmo modeliavimas stiprintuvuose yra daroma su įėjimo signalo lygi 0. Ar yra kokių nors ypatingų priežasčių taikote 10kHz signalo įvesties į savo triukšmo modeliavimo?

Manau, kad mušti dažnis yra jūsų impulsų dažnis 100kHz signalo įvesties gali naudoti nuolatinės srovės įtampai su AC = 1

Tiesiog smalsu pnoise sklypas. Nuo kortelių aš perskaičiau apie skeltuvas stabilizavimo metodą, 1 / f triukšmo į skeltuvas stiprintuvas MPD turėtų būti pereita prie atsitiktinė harmonika kapojimo dažnis. Bet PSD sklypo, aš vis dar galėjo regėti 1 / f phemomenon. Ar tai teisinga?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back