Pristabdytoji veiksena PIC mikrovaldiklius - Paaiškinimas!

N

natraj20

Guest
Ar kas nors paaiškinti, kaip tiksliai veikia miego režimu sutaupyti energijos? Tiesiog todėl procesoriaus prastovos su NOP iki nutraukti arba WDT? Kas bus su esančiomis vertėmis I / O, uostai? Ar ji nuolat srovę pristabdytosios veiksenos išlaikyti ankstesnes užduotis? Ačiū!

[Url = http://www.electro-tech-online.com/microcontrollers/21981-pic-sleep-command.html] IPS ir miego komandą. [/Url] tai padėsime

Ačiū už atsakymą! Aš perskaičiau, kad po tikrai. Tai iš esmės paaiškina įvairių variantų pažadins procesorius iki. Ką aš ieškojau tai, kaip procesorius taupo energiją. Patinka tai, kas vyksta per pristabdytąja veiksena? - Išsijungia procesorius? Nr instrukcijos vykdymą? Kiek skirtumas dabartinį suvartojimo ji daro?

IPS tikrai eiti miegoti, net laikrodis sustoja siekiant taupyti energiją, todėl jokių nurodymų iš viso yra įvykdytas. Jums reikės kai kurių iš bunda jį taip, bet tai daroma elektriniais, o ne svarstymo pin narių. Nutraukti, pristabdytosios veiksenos metu bus iš naujo laikrodžio ir leisti programai pradėti vėl ir poilsio kaištis, žinoma, pradėti jį ir pereiti prie naujo vektoriaus. Atkreipkite dėmesį, kad 10Fxxx įsitraukia ne vėl paleisti, jie iš naujo nuo pradžios, kai atsibudę. Uostai yra iš esmės "užšaldyti" per miego tad jei norite, siekiant sumažinti energijos suvartojimą, įsitikinkite, kad jie netiekia dabartinės kažkas. Brian.

Thanks a lot Brian! Iki sušaldyti, padarė ir tai, kad uosto kaiščių išlaiko savo vertybes? Ir kai kurie, pavyzdžiui A / D keitiklio ir lygintino funkcijas miego režimas valdytojo funkcijas. Kas bus laikrodį šiais atvejais statusą? Ir aš turiu savo tašką suaktyvina išorės nutraukti pažadins procesorius aukštyn, tačiau, kaip veikia laikrodis šuo laikmatis tai padaryti? Ar ji turi atskiras laikrodis veikia? Ir kai jis ateis į praktinio pritaikymo, kiek energijos gali iš tikrųjų su būdamas ramybės režime su visais periferiniai įrenginiai ir kaiščiai valdiklis išjungtas? Atsiprašome už visus šiuos pagrindinius kvailų klausimų, bet jiems iš tiesų bando giliau suvokti iš pristabdytosios veiksenos ir turi naudoti Ultra Power pristabdytąją veikseną. Bet kokia nuoroda ar medžiagų rūšis būtų labai padėti! Ačiū dar kartą!

Dauguma elektros suvartoja Clocking dalykų. Jei uždaryti greitųjų laikrodis jums sutaupyti daug energijos. Kai kurie perdirbėjai 32kHz laikrodis, kuris gali būti naudojamas, ir todėl reikia mažiau energijos. Kiti tiesiog remtis watchdog laikmatis pažadins procesorius iki kuris yra lėtesnis ir reikės dar mažiau energijos. Arba jūs galite nutraukti bet kokią laikrodžiai ir remtis net - nutraukti ar uosto Kaisčiai kaita - pažadinti ją. Holding uosto kaiščių ar atminties vietose ypač narė nepriima jokio galios jei esate ne bando gauti energijos iš kaiščių. Keith

Ačiū Keith! I ll įsitikinkite, kad nėra išgauti energiją iš smeigtukai, pristabdytosios veiksenos metu! Aš bandau naudoti itin pristabdytąją veikseną su PIC 18F47J53 kontrolierius. Leiskite man žinoti, koncepcijas, bet info ar nuoroda natūra įvairių pristabdytajai veiksenai ir energijos taupymo režimus. Dar kartą ačiū už pagalbą man!

Jūs turite įsitikinti, kad jūs išjungti beveik viską gauti žemiausia miego srovės (darant prielaidą, kad kažkas išorės vyksta pažadinti jį). Tai apims ADC ir komparatoriai Manyčiau - patikrinkite duomenų lapo. Keith.

Įrašyta į ką Keith sako, WDT yra nepriklausoma osciliatoriumi, jis veikia ne mažu greičiu, o ne dažnio stabilizuotos išlaikyti dabartinius kiek įmanoma mažesnis. Jei išjungsite WDT sustos ji generatorius sutaupyti dar daugiau vartoti, bet tada tu negali naudoti jį pažadinti prietaisas vėl. Tai pagrindinė paskirtis yra "katastrofos kontrolė" nėra laiko, nors. Iki "įšaldytas" Aš norėjau smeigtukai buvimo valstybės jie turėjo tuo metu, kai PIC nuėjo miegoti. Štai, todėl įsitikinkite, nieko nėra piešimo galios iš jų, nebent tai, ką jūs ketinate priežasties. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back