Prisitaikanti skaičiaus sprendimą iš dalies Diferencialinė lygtis

F

fasaghandis

Guest
Ar galite man padėti prisitaikanti skaičiaus sprendimo dalinio diferencialinė lygtis. Linkėjimai

ir parašyti programą, skirtą išspręsti PDE? Wat Rūšiuoti PDE tai ir reiškia? Pagrindinės lygtys, įskaitant susietos PDE? Aš tikiuosi, yra metodus galima išspręsti PDE ... i dont gauti, ką ir reiškia "prisitaikanti" čia. yra daug skirtingų tipų PDE turima, kad buvo ištirtos, o metodai rasti sprendimus PDE tos formos buvo atrasta ... gali ir prašome pateikti daugiau informacijos! dėl, arunmit168.

Ačiū už atsakymą. Prisitaikanti tirpalo tikslas yra ASIGNAVIMA lankstus griding Domenų tirpalo, kad laiko ir atminties efektyviai spręsti PDE. dėl

[Quote = fasaghandis] Ačiū už atsakymą. Prisitaikanti tirpalo tikslas yra ASIGNAVIMA lankstus griding Domenų tirpalo, kad laiko ir atminties efektyviai spręsti PDE. dėl [/citata] ką jaučiu, kaip pasirinkti, kokiu būdu išspręsti tam tikros rūšies tirpalo gali būti pritaikomi ir ne pats metodas. ir nereikia, aš jaučiu. Nes, tarkime, jei ir yra sukurti visiškai Diferencialinė lygtis Solver, tada įvesties Wen suteikta, ir analizuoti lygtys struktūra ir tada pasirinkti "metodus! Jie būtų geriausias kompromisas, jaučiu, nes, kaip ir įdėti jį, atminties valdymas ir "greitis", gali būti optimizuotas tada labai gerai! Pls aptarti UR nuomonę, kad tai padės man geriau suprasti, ką ir UR proto! dėl, arunmit168.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back