Prisijungimas du UC su UART

K

Kaleborg

Guest
Hello, I'm neaišku apie vieną dalyką ir tikiuosi kas nors čia gali išvalyti jį už mane. Man reikia sujungti du UC kartu, vienas PIC18F dirba 5V ir kita yra M16C dirba 3.3V. Mano klausimas yra tai ok, tiesiog prijunkite juos kartu ar turiu naudoti tam tikras lygis perkelia arba paprastą rezistorių darys. M16C gali dirbti tiek 3.3V ir 5V, bet šiuo konkrečiu atveju jos veikiantys 3.3V. Techniniai duomenys sako, kad smeigtukai įtampa gali būti VDD 0,3 V šiuo atveju taip max įtampa būtų 3,6 V, bet kadangi ji gali veikti 5V Įtariu, kad aš negaliu prisijungti ją tiesiai į 18F. Ačiū iš anksto mano,

Jūs turite patikrinti suderinamumą įtampos lygius įvesties ir išvesties sąlygas abiejų UCS. Jei kiekvienas gali sutikti (kaip pirkimo) Aukštos ir žemos produkcija įtampos lygius kitų UC, jūs galite tiesiogiai susisiekti jas (šios savybės yra nurodytos specifikacijose) Jums gali būti įdomūs duomenys apie šią nuorodą .edaboard.com/entry329.html

al ką jums reikia padaryti yra potencialus dalikliu nuo 5V iki 3.3V (18k ir 10k). o 3.3V iki 5V yra viešbutyje Priėmimas nes nuo (logika aukštas yra mažesnis nei 3,3). [Url = http://electronics-control.info/] Elektronika ir valdymo inžinerijos Projektai | Elektronika Dienoraštis | Elektronika Siuntiniai | Elektronika Pamokos [/url]

Kaip už loginio lygio specifikacijos nika Jūs minėjote, Dėl PIC18F: VIH - 2.05V iki +5 V (max), VIL - 0.8V (max) Dėl MC16C: VIH - 2.64V iki 3,3 V (max), VIL - 0.66V (max) Taigi, jei produkcija PIC18F viršija 3,3 V, tai gali sugadinti MC16C Ir kaip minėta galite eiti varžinio daliklis sprendimas, bet pabandyti patikrinti jautrumą (mažiausiai reikalinga srovė dėl loginio lygio pin būti jaučiamas) iš piršto ....

Ar tai greitai lashup bandyti ar dizaino prototpe? Teisingas būdas tai daryti yra naudoti tam tikras lygis vertimo naudojant atviro kolektoriaus ar atviros išleidimo vartai su pullup rezistorių į teisingą įtampos forma. Greitai nustatyti yra tiesiog įdėti 2-20K rezistorius serijos duomenų perdavimo linijų apriboti einamųjų teka į įvesties. Taip pat, jei reikia (ir tai dažniausiai nėra) įdėti laužtuvas diodas iki žemesnės įtampos Vcc linija iš įvesties Kaisčiai. Beveik visos SSD pakenčia atsižvelgdamas Vcc 0,7 V (žr. jų duomenų lapus) dėl pirkimo, jei ji nebus patikrinti ir pamatyti, jei ji imsis Vcc 0,2 V Šotkio diodas.

Sveiki, Labai ačiū už visus atsakymus. Aš tai sistema į darbą. Ką aš padariau buvo: aš prijungtas Tx iš Pic Rx iš M16C lovio 1K rezistorius ir Tx iš M16C į tranzistorius kelti įtampą dėl pic Rx pin. Kaiščius ant M16C atrodo labai tolerantiškas skirtingoms įtampos lygius tol, kol egzistuoja tam tikras būdas pasipriešinimą. Dar kartą ačiū mano

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back