prireikti skubios pagalbos - Kalbant apie Trasa

L

lmtalsoul

Guest
Aš mažas grandinė, kuri naudojama vairuoti maždaug 3000 aps.
/ min variklį.Aš neturiu tikslų grandinėje bet PCB.Jis contasins RX - 2 40319287 IC Galbūt dėl radijo ryšių, spiralinė antena ir tada tris veda prie kurių variklio galima prijungti.Grandinė veikia keturi 1.5V baterijomis.Aš iš žaislas automobilis.Yra trys tikrai veda prie kurių variklis yra sujungtas, bet aš norėjau sužinoti, ar kitos motorinių gali būti prijungtas prie šio taip, kad jis eina lygiagrečiai, kai grandinės powered up.

Jei aš negaliu prisijungti motorinių lygiagrečiai kokius pakeitimus reikia padaryti, kad galėčiau prijungti dar vieną variklio?Be to, atrodo, kad grandinė veikia 6V (4x1.5V), bet aš noriu didesnės galios taip - Ar galiu prijungti 12V tiekimo į šią be Burning Up komponentai?

Variklio, kuris yra prijungtas jau kondensatorius (Įdomu, kodėl), kad rašoma 10UF 35V tik informaciniais tikslais.Please help.

Labas

Techniškai tai nėra gerai, kad dvigubas jūsų grandinės apkrova, galima deginti.Kitas svarbus klausimas yra tai, ką jūs aktyvuoti šią transporto turite, jis yra tinkamas žaislas automobilis, tačiau jis gali netikti juda sunkusis daiktas.Jeigu norite kreiptis ouputs į kitą transporto galite taikyti dabartinę stiprintuvas, kuri gali būti padaryta pasekėjų emiterio grandinė.Apie dvigubai įtampą reikia toliau analizuoti savo grandinę, ir IC ir savo transporto savybės.

Sal

Jūsų pagalba buvo neįkainojama man.Thank you so much.Aš negalės gauti iš sudėtinių dalių specifikacija, jei aš turiu tinkamą įrangą.Bet ar galite Please advice me on how I gali eiti apie projektuojant bendro emiterio konfigūracija?Ir IC kad yra naudojama sunumeruoti RX-2 40219287 ir aš ieškojo visur, tačiau veltui.Būčiau dėkingas, jei galėtumėte man padėti atlikti šiek tiek daugiau.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back