prijungimo HFSS, su 90 laipsnių posūkiams

A

alffnot

Guest
Bandau modeliuoti ir HFSS mikrojuostelinių jungtis, tačiau ji turi 90 laipsnių posūkiams, kaip pašarų taškas.see attached picture.Turiu imituoti ir jungtys daug anksčiau, bet jie visada turėjo pašarų kiekis ant tos pačios pusės substrato todėl aš paprastai naudoti bangų uosto.bet su 90 laipsnių posūkiams Aš pav Susitelkusius uostas turėtų veikti, nes nėra ryšio į uostus, nes jie yra toli vienas nuo kito.Bet susitelkusius uostų Aš nuolat rodyti į klaidą, ji man sako, kad T-matrica yra labai artima vienybė ir ne jai spręsti.jei galiu nustatyti tirpalo tipas būti varomos transporto rūšių, o ne kokio tai bent jau bus išspręsti, tačiau ji yra definiatly nėra teisingas sprendimas, S21, išėję į aplink-200dB ir S11 yra beveik 0.Turiu imituojamos tos pačios struktūros, be 90 laipsnių posūkiams ir ji veikia tik baudos
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

alffnot rašė:

Bandau modeliuoti ir HFSS mikrojuostelinių jungtis, tačiau ji turi 90 laipsnių posūkiams, kaip pašarų taškas.
see attached picture.
Turiu imituoti ir jungtys daug anksčiau, bet jie visada turėjo pašarų kiekis ant tos pačios pusės substrato todėl aš paprastai naudoti bangų uosto.
bet su 90 laipsnių posūkiams Aš pav Susitelkusius uostas turėtų veikti, nes nėra ryšio į uostus, nes jie yra toli vienas nuo kito.
Bet susitelkusius uostų Aš nuolat rodyti į klaidą, ji man sako, kad T-matrica yra labai artima vienybė ir ne jai spręsti.
jei galiu nustatyti tirpalo tipas būti varomos transporto rūšių, o ne kokio tai bent jau bus išspręsti, tačiau ji yra definiatly nėra teisingas sprendimas, S21, išėję į aplink-200dB ir S11 yra beveik 0.
Turiu imituojamos tos pačios struktūros, be 90 laipsnių posūkiams ir ji veikia tik baudos

asdfaaa rašė:alffnot rašė:

Bandau modeliuoti ir HFSS mikrojuostelinių jungtis, tačiau ji turi 90 laipsnių posūkiams, kaip pašarų taškas.
see attached picture.
Turiu imituoti ir jungtys daug anksčiau, bet jie visada turėjo pašarų kiekis ant tos pačios pusės substrato todėl aš paprastai naudoti bangų uosto.
bet su 90 laipsnių posūkiams Aš pav Susitelkusius uostas turėtų veikti, nes nėra ryšio į uostus, nes jie yra toli vienas nuo kito.
Bet susitelkusius uostų Aš nuolat rodyti į klaidą, ji man sako, kad T-matrica yra labai artima vienybė ir ne jai spręsti.
jei galiu nustatyti tirpalo tipas būti varomos transporto rūšių, o ne kokio tai bent jau bus išspręsti, tačiau ji yra definiatly nėra teisingas sprendimas, S21, išėję į aplink-200dB ir S11 yra beveik 0.
Turiu imituojamos tos pačios struktūros, be 90 laipsnių posūkiams ir ji veikia tik baudos

nori šis sklypas yra naudinga.

Linkėjimai,
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Gerai, ačiū, aš duosiu, kad pabandyti, ačiū dar kartą už pagalbą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back