prietaiso modeliai neaptinkamas CDL eksporto

N

nidhin85

Guest
Labas, Aš bandė eksporto CDL schematiškai. bet CDL nėra rodomas teisingas modelis pavadinimai, pavyzdžiui, NMOS, PVO ir tt Tai rodo N, P,. kur aš Gone Wrong ..? padaryti, mes turime padaryti, kai prietaisas kartografavimo??

[Quote = nidhin85] Labas, Aš bandė eksporto CDL schematiškai. bet CDL nėra rodomas teisingas modelis pavadinimai, pavyzdžiui, NMOS, PVO ir tt Tai rodo N, P,. kur aš Gone Wrong ..? mums reikia daryti, kai prietaisas kartografavimo ???[/citata] Jei naudojate Cadence, pabandykite pakeisti CDF savo prietaisų parametrus. Jie apibrėžia CDL vertimo (ir ne tik CDL)

brangūs sdedov jūs galite parodyti man išsamias setp apie tai, kaip pakeisti CDF. ačiū

Icfb lange meniu Įrankiai / CDF / redaguoti redaguoti ląstelių CDF.

ačiū už atsakymą. parametras turėtų galiu redaguoti eksporto grandinės CDL?

parametras turėtų galiu redaguoti eksporto grandinės CDL
Priklauso nuo jūsų reikalavimus? Jei tai yra [Turiu] modelName [/I]: CDF tipo , turėtų būti nustatytas į Base , tada Naršyti, kad surastumėte tinkamą ląstelių. [Turiu] komponento parametrus [/I] sekcijoje, spustelėkite Įtraukti Toliau paveikslėlyje parodyta, kad atidarytumėte dialogo langą: ... ir pavadinimas = modelis eilutę = modelis defValue = yourModelName

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back