Priemonės Nuotėkio srovės MOS į Lab

D

dsk635

Guest
Labas,

Aš iš tikrųjų pagrindinis klausimas.

Turiu NMOS tranzistorius, kurių Id-Vgs kreivė turiu gauti VDS poslinkis = 0,1 V ir valymas VGS nuo -0,5 V 2 V įtampos riba yra maždaug 1,1 V (jos 5V technologija).Man reikia gauti Ileak iš šių duomenų.Paprastai Ileak yra lygi IDs matuojamas @ Vgs = 0 (arba MOS yra OFF) - Bet kada tiksliai jums pasakyti, kad MOP išjungtas?(Apskritai, išjungta būsena yra kai Vgs <Vt) ids-Vgs kreivė gauta gana triukšmingo ne Vgs = 0.Taigi, aš abejoju, ar jis duos man tikslią vertę Ileak.Taigi kyla klausimas, kokia vertė yra Vgs yra ids-Ileak?

Any help is appreciated.

Ačiū,
-D.

dsk635 rašė:

Labas,Aš iš tikrųjų pagrindinis klausimas.Turiu NMOS tranzistorius, kurių Id-Vgs kreivė turiu gauti VDS poslinkis = 0,1 V ir valymas VGS nuo -0,5 V 2 V įtampos riba yra maždaug 1,1 V (jos 5V technologija).
Man reikia gauti Ileak iš šių duomenų.
Paprastai Ileak yra lygi IDs matuojamas @ Vgs = 0 (arba MOS yra OFF) - Bet kada tiksliai jums pasakyti, kad MOP išjungtas?
(Apskritai, išjungta būsena yra kai Vgs <Vt) ids-Vgs kreivė gauta gana triukšmingo ne Vgs = 0.
Taigi, aš abejoju, ar jis duos man tikslią vertę Ileak.
Taigi kyla klausimas, kokia vertė yra Vgs yra ids-Ileak?Any help is appreciated.Ačiū,

-D.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back