Priešgaisrinės signalizacijos valdymo pultas

B

bing2005

Guest
Noriu dizainas paprastųjų priešgaisrinės signalizacijos valdymo pultas su PIC16F877A. Noriu šis prietaisas suderinamas su dauguma įprastinių detektorių. Kaip aš ketinate daryti? Kaip aš projektavimo sistemą, kuri gali remti įvairių tipų detektoriai? Thanks a lot.

Dauguma gaisro detektoriai turi tik Relay "normaliai uždaras", kuris gali būti lengvai prijungtas prie 0-5V sistema su IPS. Kai kurios pramonės gaisro detektoriai turi 4-20mA išėjimo, bet taip pat remti relės funkciją (pavyzdžiui: http://www.firesentry.com/SS4AUVSpec.pdf ). Jei kuriate įvesties, kad, jei reikia rems nutraukimo rezistorius konvertuoti srovės įtampa jums bus padengti šį variantą taip pat. Yra taip pat jautrieji gedimus kabeliai (pridedant rezistorių ir serijos ir jutimo pasipriešinimo vertės, kai ratas užsidaro), ir šis metodas yra naudojamas geros signalizacijos sistemos. Šiuo atveju, o ne paprastas, skaitmeninis įėjimas, jums pridėti langą lyginamuoju pastatyti 2 paprasti opamps (LM324, 358 ...). , IanP

Thank you so much jūsų responsed. Kol kas, man teko bandyti naudoti šilumos detektorius ir dūmų detektorius mano konstrukcijos. Ji veikia puikiai, nes jų produkcija buvo maždaug 4.4Vdc kai užfiksuojamas. Šie detektoriai jų maitinimo įtampa 24Vdc naudojant. Ar turite bet kokią idėją, kad aptikti signalą iš šių detektoriai per 24Vdc? Dar kartą ačiū!!

Pats paprasčiausias ir saugiausias būdas bus naudoti optocoupler ir 24V išėjimo prijungti per rezistorius įvesties diodas ir tranzistorius nuo OC produkcija gali būti tiesiogiai prijungtas prie vynai PIN. , IanP

Taip, aš optocoupler dabar. Radau, kad kai kurių priešgaisrinės signalizacijos valdymo skydelis naudojami DF005 jų indėlį. Kaip tai padaryti IC funkcija? Tai vieno etapo tiltas lygintuvas. Ji gali remti nuolatinės srovės įėjimo taip pat?? Ar tik AC įvesties? Thanks a lot!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back