Pridėti EEPROM PIC16F877

G

guesswho

Guest
Hi all Aš noriu pridėti išorinės atminties PIC16F877.I turime žinoti, kad aš galiu padaryti, naudojant I2C EEPROM. Ar NE1 pasakyti man kaip 1. Kiek išorinė atmintis gali PIC16F877 paramos? 2. Kaip pridėti atminties? 3. Ar yra koks kitas būdas Finansinių dėl "ne pakankamai RAM" problema? NE pagalba bus labai dėkingi. , Guesswho

Aš nežinau PIC valdikliai, bet I2C EEPROM yra dažniausiai naudojama duomenų saugojimo. Nes jie nuoseklioji sąsaja (prijungtas prie aparatūros arba programinės įrangos I2C uosto valdytojas), jūs neturite prisijungti i2c žetonų normalus adresų erdvė.

1. Jei jūsų "atminties", reiškia, RAM, tada, manau, kad 16f877 doen't remti išorės RAM arba ROM, AFAIK. 2. Jei tiesiog norite papildomų duomenų saugojimo, tada galite prijungti iki 8 I2C EEPROM I2C uostą. 3. Vienintelis būdas aš galiu galvoti apie tai, optimizuoti savo kodą. Jei esate naudojant C kompiliatorius, tada jums gali tekti žaisti aplink su, kaip naudojamas kintamasis. Taip pat galite pabandyti optimizuoti galimybė įjungti. Jei jums nereikia naudoti daug atminties, vienu metu, tuomet jums gali būti suteikta apsikeitimo vidaus / išorės EEPROM. Jei tikrai reikia daugiau RAM ir išlaidų Nesvarbu, tada aš siūlau jums pažvelgti 18F serijos. 18F458 ateiti su 768bytes RAM ir neturi kainuoti daug daugiau nei 16F877 čia. Iš duomenų lapo, tai beveik pin pin suderinama su 16f877. Tačiau jums reikia naujų įrankių, dirbti su juo.

Jums reikia nustatyti 16bit patarimų: # prietaisas PIC16F877 *= 16 Jei jau jūs galite pridėti I2C RAM (greičiau nei EEROM), tačiau yra daugiau darbų įstojimo į savo programą.

Labas Drshoe, Kas sudarytojas paremti? Ar tai darbas su Hi-Tec C? Aš niekada nežinote apie tai triukas prieš. Ačiū jums už jūsų patarimus.

Taip pat galite rašyti ir skaityti vidaus flash programos atmintis programos vykdymo metu. f877 turi 8Kx14bit "flash" atminties.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back