Pramoniniai Standartinis reikalavimą?

U

umery2k75

Guest
Labas,
Aš padariau pagal SCR DC vairuoti mano paskutiniai metai projektą university.I įvykdė savo specifikaciją, reikalavimus ir diskas yra darbo properly.I dabar nori sužinoti, ar mano DC vairuoti galima skaičiuoti pramonė, ar ne (nes į Pramonės, tik įranga yra sumontuota, kad eina pramonės reikalavimas), ar mano vairuoti gali praeiti visus saugos reikalavimus ir ar ji atitinka FCC 15 arba not.I norite išbandyti savo projektą, ar tai praeina pro visus šiuos standartus ar ne ir ar yra ISO standartas elektros įrangos?. Nes aš ne kartą matytas bet kurį universitetą kurių projektų, kurie buvo perduoti standartus.
Aš kaip tai padaryti, nes tai būtų gera vieta man ir kitas dalykas yra tas, kad turiu baigti savo paskutiniųjų metų projekto bei anksčiau laiko, aš vis dar 4 mėnesiai liko už tai.
Please vadovas man ir taip pat pasakyk man, Ar darbo organizacija, tiria visus elektros įranga?

JAV KONTAKTAI ul elektros saugos ir FKK radijo trukdžių laikomasi.Norėčiau įsivaizduoti, kad tai gali būti brangus tvarka gauti produktų sertifikatus.
Kanadoje ESS (Elektros saugos tarnyba) bus atsakinga už tikrinimą, kad visa įranga, reikalinga elektros saugos sertifikavimo."Industry Canada" būtų atsakingas už RF sertifikavimas.
Nesu tikras procedūras ES ir jeigu jie yra vieninga visoje ES ar ne.

Taigi, tau reiškia, kad kiekvienoje šalyje, čia kai įtarti elektroninės įrangos įstaiga, yra ne kokia nors viena organizacija, tik ji, kurio filialai visame pasaulyje?Tokiu būdu, kiekviena šalis turės savo standartus matavimo standartus.

CSA yra pripažintas JAV kaip UL yra pripažintas Kanada.

Gali būti keletas akredituotų laboratorijų, kurios gali išduoti sertifikatą, nors tai tik spėlioti.Aš niekada vyko gaminio sertifikavimo, išskyrus vieną vienetą saugumo patikrinimas pagal ESS.Žinau, jis gali būti ilgas ir brangus procesas gauti gaminys būtų sertifikuotas kai rinkoje.

Nemanau, kad tai yra įmanoma gauti sertifikavimą visame pasaulyje, kaip standartai nėra vienodi.Pavyzdžiui, ES RoHS nereikia JAV ar Kanadoje.Jūs galite naudoti visas švino norite lydmetalis savo komponentus.Bet jei norite parduoti ES dalykas, geriau įsitikinti, ar visi jūsų komponentai gali atlaikyti temperatūras lydmetalis be PB.
Viela spalvų kodus, trikdžių lygius, lydant, ...yra daug dalykų, jums gali tekti svarstyti, ar norite parduoti savo vairuoti visame pasaulyje.Standartai skiriasi nuo įvairių priežasčių ir definetely jie nėra vienodi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back