pralaidumo -10 BP

S

sahar20

Guest
kai kalbame greitai mes visada pasakys, kad-10dB pralaidumo ....Koks tikslas pradėti 10dB pralaidumo ..?

why not other..

Labas,
I'ts daugiau naudinga ir bendra diskusija apie-3dB dažnių juostos plotis, susijusios su 1 / 2 galios, sqrt (2) / 2 įtampos dydžio,
o "Q" antroje kad linijinis circutis.

Mačiau -10 dB Bandwidth kriterijus specifikacijos yra UWB antennes.

Faktas yra-10dB dažnių juostos plotis priklauso nuo UWB sistemos apibrėžimas:

http://www.craf.eu/uwb.htm

Antenos antenos, Jums S11 ir jis grąžinimo nuostolių.Mes norime sumažinti, siekiant pagerinti veiksmingumą.Kyla klausimas, kiek daug | S11 | yra priimtinas.Dėl šios priežasties, mes apibrėžti critiera kaip | S11 | <-10 dB.Kai | S11 | = -10 dB, tai atitinka maždaug 10% krintančiosios energijos gauna atsispindi.Tai paprastai priimtas standartas.Kai kurios specialios antenos gegužė requre | S11 | <-20 dB.Tai reiškia, kad grįžti nuostolis yra 1%.Jis yra daug sunkiau kurti ir įgyvendinti.

Dauguma laiko antenos sunku dizainas daugiau kaip -10
dB grąžinimo nuostolių.Kitiems dalis ryšių
sistemų parametrų yra labai gerai apibrėžtos ir
kontroliuoja, kad antena impedanso galėtų pakeisti
atsižvelgiant į išorės sąlygas.10% (= 10dB) atrodo
geras kompromisas punkte.Jis neturi nieko bendro
su-3dB ar kažką panašaus.Tai tiesiog kvailas.

Mano atsižvelgti į tai, kad pasaulis nori sumažinti antenos veiksmingumo vertinimus į vieną numerį apibūdinti geras ar blogas.Aš nemačiau bet Universalus standartinis, artimą tai, įskaitant dažnių juostą matavimai.

Yra daug pralaidumo apibrėžimus žaisti.Jūsų klausimas sukėlė šiek tiek diskusijų, kaip atrodo, kad žmonės reaguoja su argumentais, kai skirtingų dažnių juostos plotis apibrėžimai buvo manyta.

Manau, Theat kad -10 dB Bandwidth esate nuorodos yra -10 dB (S11) pralaidumą bendro plačiajuosčio ryšio antenos.Jis remiasi nuomone, kad per gana plataus dažnių diapazone galima pasiekti atspindėjimo koeficientas mažesnis negu -10 dB.Atkreipkite dėmesį, kad nėra nieko pareiškė apie modelio forma ar efektyvumo antenos.Aš nematau jokio realaus pagrindo nustatymo pralaidumo ribą iki -10 dB, o ne -8 dB pvz.Jis yra patogus lygiu.Jeigu viena buvo sukurti gofruotus ragų pašaruose galima nustatyti lygį iki 25 dB.toks standartas yra funkcija, konkrečioje situacijoje.

Mano tai, kad dažnai šie palyginimai yra neišsamūs.Vertinant antenos įvairios charakteristikos turi būti įvertintos.Būti jautrūs įvairių apibrėžimų, kurie galėtų būti taikomi ir tada, kai diskusijas pradėti įsitikinkite, kad apibrėžimų yra bent jau toks pats.

Taip, aš sutinku su Azulykit, yra daugiau parametrų, pavyzdžiui, spinduliavimo dėsningumo, spinduliavimo dėsningumo stabilumas dažnio ir tt
ir tt
Aš turiu tik vieną klausimą apie S11 riba:

"Aš nematau jokio realaus pagrindo nustatymo pralaidumo ribą iki -10 dB, o ne -8 dB, pvz."

Taip, tai tiesa, tačiau gali būti "De FANO's kriterijus gali apibrėžti teorinį riba?(looking for a žemiausia refleksijos)

, bet yra daug sudėtingiau prasme nuo R (m) Jx (w) (reaktyvios antenos), priklauso nuo dažnio ir gali būti šis impedancja funkcija negalima požiūrių su N-Susitelkusius elementas networtk ....Nuoširdžiausi linkėjimai

tai priklauso nuo taikymo S11 yra susijusi su VSWR

ryšių VSWR Reqd yra 1.5:1
o radarų ir palydovinio ryšio 2:1 yra Ok

priklausomai nuo to, mes pasirinkome-10dB ar-3dB arba 7dB pralaida

Gerai,
dvejus metus, aš į dizainą UWB antenos, ir šiuo atveju, kriterijus buvo -10 dB (2:1).Ir siaura juostelė ryšių naudoti 1.5:1.

Gali būti Tam tikrais atvejais (manau), pavyzdžiui, skaitmeninio ryšio sistemos Spektrinis kaukę ir laiko uždelsimo vyksta netiesiogiai dalyvauja (mes galime matyti pora antenų ir laisvos vietos kaip filtro),
o kitais atvejais aboslute galios sistema yra tiesiogiai susijusi su kriterijais, pavyzdžiui, yra ne tas pats yra 10mW perdavimo sistemos, su suma 10% atspindi galios arba 10kw perdavimo sistemos su pačiu VSWR, pirma atveju atspindi galios 1mW antrą 1kW, kad yra disspated šilumos ar gali sukelti aukštos įtampos suskirstymas į ertmę filtrą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back