praktinio pritaikymo mikrojuostelinių pleistras antenos

M

munnalk

Guest
Hi all,

Norėčiau sužinoti, kas yra praktinio pritaikymo Microstrip pleistras antenos N taip pat plačiai, kaip jie naudojami.Taip pat kokios antenos yra naudojamos šios dienos mobiliuosius telefonus ...... plz duoti jokios nuorodos į medžiagą, kuri gali padėti man.

Linkėjimai

My Darling

Tai Google

Youll rasti pragarą daug informacijos!Ar jūsų namų pirmojo tada čia, ir užduoti klausimus

Kaip tai niekas ketina atsakyti į jūsų

Honestly, dont mind Thats Tačiau tikrovė

Atsiprašome dynamicdude nematei reiškia įžeisti nebody .... darys dat ... thanx .....Aš jus Posted tai su kitos temos Dats visiems ....Atsiprašome vėl .....Nežinau, tiesa, I cant find kita tema

labas,

Esu naujas Mikrobangų inžinerija, bet aš galiu pasakyti tau daug apie microstipsmicrostip linija yra tik Planar mikrobangų perdavimo linijos, jis gali būti lengvai integruota su kitomis "pasyvios ir aktyvios mikrobangų įtaisai.jie plačiai naudojami mikrobangų krosnelėje arba Antenos paraiškas.mačiau N-elementas Linijinis antena naudoti microstip konfigūraciją, spinduliuotė.Taip pat galite realizuoti Eigos jungtys / Filters naudojant šį, o Power Handling bus mažiau.

Manau PIFA tipo antenos yra naudojamos mobiliuosiuose telefonuose.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back