P
princerock
Guest
Paimkite paprastą, bendrą šaltinį su aktyvia apkrovos grandinę kaip parodyta žemiau:
Darant prielaidą, kad visi tranzistoriai darbą soties ir priskirti vov = Vgs-Vt
Output Swing turėtų būti: VDD-Vov1-Vov2
Jei aš noriu 2V Output Swing ir VDD = 2.5V, tada aš galiu gauti Vov1 Vov2 <0.5V
Tada, atsižvelgiant į kitus reikalavimus (pavyzdžiui, nuolatinės srovės prieaugis) galiu žalias apskaičiavimą apie M1 ir M2 dydis ir leiskite jiems tenkinti reikalavimą Vov1 Vov2 <0,5.
Bet modeliavimas, Vds2 yra daug didesnis nei Vds1 ir todėl M1 negali dirbti soties (Vds1 <Vgs1-VTN).Taip yra todėl, manau Vds = vov kai aš apskaičiuoti, bet iš tikrųjų Vds> vov taip pat yra tranzistoriai prisotintas.Žinoma, matau, kad Vds1 Vds2 = VDD, bet kaip man apskaičiuoti Vds1 ir Vds2 ir padaryti Turės Vds> vov tiek tranzistoriai?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą
Darant prielaidą, kad visi tranzistoriai darbą soties ir priskirti vov = Vgs-Vt
Output Swing turėtų būti: VDD-Vov1-Vov2
Jei aš noriu 2V Output Swing ir VDD = 2.5V, tada aš galiu gauti Vov1 Vov2 <0.5V
Tada, atsižvelgiant į kitus reikalavimus (pavyzdžiui, nuolatinės srovės prieaugis) galiu žalias apskaičiavimą apie M1 ir M2 dydis ir leiskite jiems tenkinti reikalavimą Vov1 Vov2 <0,5.
Bet modeliavimas, Vds2 yra daug didesnis nei Vds1 ir todėl M1 negali dirbti soties (Vds1 <Vgs1-VTN).Taip yra todėl, manau Vds = vov kai aš apskaičiuoti, bet iš tikrųjų Vds> vov taip pat yra tranzistoriai prisotintas.Žinoma, matau, kad Vds1 Vds2 = VDD, bet kaip man apskaičiuoti Vds1 ir Vds2 ir padaryti Turės Vds> vov tiek tranzistoriai?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą