Pradedančiųjų: Kaip galima apskaičiuoti Vds

P

princerock

Guest
Paimkite paprastą, bendrą šaltinį su aktyvia apkrovos grandinę kaip parodyta žemiau:

Darant prielaidą, kad visi tranzistoriai darbą soties ir priskirti vov = Vgs-Vt

Output Swing turėtų būti: VDD-Vov1-Vov2

Jei aš noriu 2V Output Swing ir VDD = 2.5V, tada aš galiu gauti Vov1 Vov2 <0.5V

Tada, atsižvelgiant į kitus reikalavimus (pavyzdžiui, nuolatinės srovės prieaugis) galiu žalias apskaičiavimą apie M1 ir M2 dydis ir leiskite jiems tenkinti reikalavimą Vov1 Vov2 <0,5.

Bet modeliavimas, Vds2 yra daug didesnis nei Vds1 ir todėl M1 negali dirbti soties (Vds1 <Vgs1-VTN).Taip yra todėl, manau Vds = vov kai aš apskaičiuoti, bet iš tikrųjų Vds> vov taip pat yra tranzistoriai prisotintas.Žinoma, matau, kad Vds1 Vds2 = VDD, bet kaip man apskaičiuoti Vds1 ir Vds2 ir padaryti Turės Vds> vov tiek tranzistoriai?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Įsitikinkite, kad jūsų indėlis šališkumo įtampa yra teisingi.

Taip pat reikia rūpintis šališkumo srovės (DC), tekančių per du filialas .... kaip WP / WL maždaug 1, Vov1 Vov2 <0,5 turėtų būti paskirstytas pagal jų dauguma vežėjas greičiams, kurie paprastai yra 2,5 ... .. jūs galite dar kartą patikrinti skaičiavimą ir atliekami tuo pačiu .... taip pat pirkimo sūpynės yra svarbus susirūpinimą keliantis klausimas

Vov2 = Vov3, kuri yra fiksuota.Įsitikinkite Vov1 <0,5 Vov3.

Bendra šaltinis stiprintuvas su aktyviais krūvis yra labai didelis ir staigus padidėjimas.Kaip gali būti parodyta paveiksle, reikia šališkumo K punkte.Bet tai nėra lengva.Be K punkte, VGS įtampos M1 turėtų būti lygi VGS1 įtampos.Daugiau informacijos knyga Sedra & Smith pav 5,45 in 4th edition.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back