Pradėti VHDL į Takt

J

jowong1

Guest
Sveiki, man buvo įdomu, jei kas nors turėjo patirties veikia VHDL failus Cadence aplinkoje. Ką reiškia tai, kad jūs rašė kai VHDL failo design.vhd ir tada supposingly importo į Cadence ir generuoti subjektas ir struktūrinės ir simbolis. Tai kiek aš, bet tada, kai bandau imituoti jį, aš susiduria su 2 problemos: 1) Nesu tikras, ką mano stimulas yra, nes VHDL yra skaitmeninės ir jei aš naudoju Analoginis Aplinka, viskas yra analogas. 2) Jis saugo sakydamas kažką panašaus į tai "KLAIDA: Netlister: nepavyko nusileisti į bet kurį iš vaizdų apibrėžta peržiūrėti sąrašą:" šmėkla cmos_sch cmos.sch subjekto struktūrinių schematiškai veriloga ahdl, bet ne ", pavyzdžiui I4 ląstelių teismą." bent subjektas ir struktūrinės cellview ten pavyzdžiui I4. Aš darau ką nors blogo? Ačiū

Leonardo buvo nebepalaiko Cadence. Jis buvo pakeistas Incisive.

[Quote = spweda] LDV buvo nebepalaiko Cadence. Jis buvo pakeistas Incisive. [/Quote] LDV vadinamas VGS į naują versiją

Sveiki, aš įdiegti VGS paketas, bet aš galiu tik atrodo, kad tai Verilog į AMSDesigner bet ne VHDL, ji sako, ji negali leistis į cellviews kad aš konkretus. Kadangi VHDL su vaizdu, pavyzdžiui, "subjektas" ir "elgesys", aš įpareigoti vieną iš mano blokas elgesys, nes jis elgsenos apibrėžtas, bet ji sako, ji negali leistis į elgesį cellview. Kaip man sukurti elgesio nuomone naudoti VHDL-In Ačiū už pagalbą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back