prašyti pagalbos apie pakopinis konvejerinės ADC

L

lhlbluesky

Guest
I'm Projektuojant Konvejerinio ADC (10 bitų 1.5bit už etapas), bet man labai keista problema, aš sukūrė pirmąjį etapą ir antrojo etapo atitinkamai ir kiekvieno etapo darbų gerai, bet kai galiu prijungti dviem etapais kartu, Pirmasis etapas gali dirbti, bet antrajame etape nėra labai gerai dirba, į pietus produkcija ADC antrojo etapo visada yra 01 ir visas, painioti, kodėl?
I apskaičiuotas iš likusių etapų apkrova, ir prijungti jį prie pirmųjų dviejų etapų apkrova, ir aš patikrinti savo signalą ir laiko nėra problema;
bet What's the reason?
Can anyone give me patarti.
Pls help me.
Ačiū visiems už atsakymus.

Can anyone help me?
Mano Comp dinamiškas Relės struktūra (Allen knyga);
kai aš pirmą ir imituoti secong etape galiu naudoti nuolatinės srovės šaltinis, bet kai pakopinis, nuo secong etape indėlis yra Pirmo etapo (pilnas diferencialas), produkcijos ir
ji turi nustatyti, o ne kaip nuolatinės srovės šaltinį procesą, bet kodėl ne jis veikia?
tai mano comp problema? kai aš jį modeliuoti atskirai, tai veikia gerai.
pls man duoti keletą patarimų.

Ar jūs naudojate ne oversampling laikrodis.Ar galite atkreipti laiko diagramą?

nesutampančias clok gali būti problema.rodyti clok etapai.

You'd better padaryti savo klausimą matyti, pirma, rodo laiką paveikslą ar someting kitur.

Tai laiko rodiklis, phi1 yra imties etapas, phi2 yra surengti etapą (pirmojo etapo), phi1d yra reset laikrodis (žemyn plokštės atranka);
I padaryti sub-ADC (du comps) veikia laikrodis phi1 (pavyzdys etapas curent etapas) Ar tai tiesa?
arba bet kurios kitos pagerėjo laikrodis?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back