prašyti nuoroda dizainas CMOS RF tranzistorius išdėstymas

R

rficlover

Guest
šiuo metu darau projektą dėl dabartinės nemaitinama VCO, kuri šiuo metu kontroliuoja keitiklių serija.
Aš naudoju 2.5u plotis pirštu.
Dabartinis transitor maketo padaryti ląstelė negali kompaktiškas ir tarp delsimo ląstelių jungčių yra dvi ilgas.
Norėčiau sužinoti kaip dizainas tranzistoriaus maketo ir kaip jų vieta siekiant sutrumpinti sujungimo atstumas, kad parazitiniai bus mažesnė.
Ačiū visiems.

yra naudingas ir veiksmingas programinės įrangos, kurios projektavimas CMOS išdėstymą, apsvarsčius visus taškus ir paminėta.išdėstymo su geriausia vietos ir efektyviausias maršrutą.hspice turi tokią automatinis išdėstymas dizaineris, bet ne labai grafikai.
I used protel ir OrCAD kažkiek bet hspice turi daugiau galimybių.

Šiuo metu aš naudoju Cadence IC.Aš nežinau, kaip sukurti maketą iš schematiškai.
Kiti sakė man, kad turiu daryti tranzistoriai ir vietoje jų ir sujungti juos po vieną.Ir aš taip patarimai.
Tačiau aš vis dar trūksta įgūdžių, išdėstymas, ir nežino, kaip maketo tranzistoriai, veiksmingiau ir kompaktiškas.
Knygos apie išdėstymo daryti pateikti keletą patarimų, tačiau tai nėra lengva greitai išmokti iš storos knygos, patarimai:)
Taigi norėčiau atlikite kai patyrusiems dizainas.

Dauguma žino, kaip yra iš patirties.
Gal galite rasti kai kurių iš didelės įmonės patinka ar LPD viduje medžiagos.Geriausiai įvertinta knygos išdėstymo rightnow yra "Analog Maketas Menas"

Atrodo, jūs negalite sujungti nuo parazitų.Nenoriu pasakyti jums, bet jūs negalite rasti knygą, kuri bus išmokys jus šių dalykų.Tai laiko funkcija.I used to **** ne išdėstymą save, bet su laiku aš gavau geriau.Zabrałem ilgai mokytis, nes mano geometriniu požiūriu yra tikrai blogai.Jeigu aš galiu mokytis ji laiko, kad galite.Tiesiog nuolat bando įvairiais būdais ir išrašo juos ir sužinoti, kokiu būdu jūs galite išsaugoti kelias aF ir parazitinės kepurės!

Manau, kad ekstraktas funkciją virtuozas negali išgauti R ir C parasitics tuo pačiu metu, taip pat ji negali ekstraktas L.
Norėčiau sužinoti, kaip išgauti visą parasitics, įskaitant tinklų sujungimo metalų linijos (ji turėtų būti traktuojama kaip perdavimo linija).

rficlover rašė:

šiuo metu darau projektą dėl dabartinės nemaitinama VCO, kuri šiuo metu kontroliuoja keitiklių serija.

Aš naudoju 2.5u plotis pirštu.

Dabartinis transitor maketo padaryti ląstelė negali kompaktiškas ir tarp delsimo ląstelių jungčių yra dvi ilgas.

Norėčiau sužinoti kaip dizainas tranzistoriaus maketo ir kaip jų vieta siekiant sutrumpinti sujungimo atstumas, kad parazitiniai bus mažesnė.

Ačiū visiems.

rficlover rašė:

Šiuo metu aš naudoju Cadence IC.
Aš nežinau, kaip sukurti maketą iš schematiškai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back