Prašome vadovas mane mano MATLAB turinį pagal paieškos projektas

H

heenz81

Guest
Aš girdėjau turinio vaizdo paieškos projektas. Aš noriu žinoti, jei panašų projektą garso failus būtų įmanoma MATLAB Ką aš turiu omenyje garso failų duomenų bazė. Norėčiau įrašyti balso įrašą failus dalis. Ar galiu sukurti projektą, kuris gali atpažinti failą iš duomenų bazės. Aš atėjau su šio mano grad projekto idėja. Im tai paaiškinti labai profanas sąlygomis kyla aš ne idėja apie MATLAB, ir esu visiškai naują. Prašome padėti ... Im nekilnojamojo nustatyti!

jei jūs einate giliau, galite sukurti šį projektą. esu aprašoma idėja, kurį aš gavau iš savo pareigų čia. kaip už standartus, kiekvieno asmenys kalbos signalo dažnis bus kitoks. Jūs galite sekti žemiau veiksmus: 1) rinkti, kai garso signalai. 2) imtis mėginio garso signalas, kuris turi būti palyginamas 3) palyginti du signalus 4), priklausomai nuo reikalavimo FFT, nustatyti kai kurių klaidų lygis. jei bet jis duomenų bazėje signalas atitinka mėginio garso klaidos ribose, galite sakyti, kad bandinio garsas be garso signalų duomenų bazėje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back