Prašome Vadovas = 27mhz belaidžio patogu, be licencijos?

V

vu2ryp

Guest
Hi visiems, Iam kumpis operetor mano šaukinį vu2ryp. ihave klausimas gali kas nors vadove aš noriu naudoti 27mhz belaidžio patogu mano Delhi oro uosto project.can i naudoti withaout licencija? jei taip modernus ką TX, RX power.i reikia 6vnt 9pcs patogu, bendrauti tarpusavyje ir mano rajone yra 1,3 km į 3km.so nors žino apie tai, prašome guide.i pabandyti DPK interneto svetainės, bet svetainė nėra atvira.

Hai Rajendra Purohit Ji, kaip jums perduoti savo projektą, Delis, jūs galite gauti geresnius informacijos iš DPK sparnas pats. Kiek mano žinios sako, 27Mhz gali būti naudojamas bendravimui be licencijos, kol galios does'nt viršyti 0,5 vatų. Aukščiau, kad jums reikia Piliečių grupė licenciją. Galite pabandyti oras 0,5 vatų jūsų darbas. Sėkmės

Ačiū pranam.yesterday DPK svetainė yra atviras ir aš turiu dabar išsamiai CB prašome tel man, ką jie paminėjo galiu naudoti 5W withaout licenciją, bet @ 5W galia kultivatorius daug km yra padengti ir aš galiu naudoti nuo 8 iki 10 patogu bendrauti tarpusavyje ir siūlyti mane pardavėjo Delyje ir Mumbajuje. dėka 73s.

Hai Rajendra Purohit Ji, Jūs galite kreiptis J. Sandesh Kamath (VU2SXF), Mumbajuje ir spręsti su kumpiu įranga. Jo mobilaus telefono numerį +919869457597 Taip pat galite susisiekti su G. Saravanan (VU2ETS) gyvena Mysore. Ląstelių skaičius +919448047388 Tikimės, kad tai padės jums. Sėkmės

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back