Prašome rekomenduoti lengva naudoti EM simuliatorius

H

hebu

Guest
Aš nesu supažindintas su EM modeliavimas ir jo teorijos. Aš tik žinoti keletą paprastų taisyklių, dizainas mano lusto induktoriaus. Aš esu dizainas induktoriaus Asitic anksčiau. Dabar, aš noriu išmokti vieną EM simuliatorius hlep mano dizainą ir pagerinti savo žinių apie EM modeliavimo. Aš apklausa keli treniruokliai, tokių kaip HFSS, SONET, IE3D ADS impulsą ir tt Bet aš ne idėja, kurių vienas yra geras man. Noriu įrankis yra lengva išmokti ir built-in on-chip indukcinės dizainas paketą. Hopefuly, nesi per daug skaitinė parametrų rinkinys. Prašome rekomenduoti! Ačiū!

ADS impulsą yra gana paprasta naudotis, bet ne visai tikslūs. HFSS yra 3D simuliatorius. Jis suteikia gana tiksliai prognozuoti, bet tai yra sunkiau, nei impulsą mokytis.

aš niekada negirdėjau, kad apie lengva naudoti EM simuliatorius ir turi pagreitį pagreitį nėra tikslūs, ir IE3D khouly

Agilent ADS pagreitį, lengva naudoti, ir labai tikslūs ir galingi EM simuliatorius.

Ansoft hfss ir ie3d yra labai geras, bet jums reikia rasti gera pamoka knyga išmokti šių simuliatorius

pirmą EM simuliatorius, kad aš išmokau ir Man lengva Ansoftyou galima rasti dokumentus internete, ir jūs Caan atsisiųsti Emule geros kloties

Sveiki, norėčiau pasiūlyti naudoti Sonetas yra labai tikslūs, patogi ir jūs galite atsisiųskite nemokamai Sonetas šviesos gauti įrankis jausmas ir analizuoti paprastas struktūras. flyhigh

Sveiki, jei esate tik ketina sukurti RF komponentai, tada SONNET yra geras. Savo mokymosi kreivė nėra toks kietas. Ji turi mažiau parametrų nustatyti palyginti į HFSS. Yra SONNET studento versija, kur galite gauti nemokamai su kai registracijos. Taigi, galite jį išbandyti. Yra daug samouczków numatyta pagal SONNET. Good Luck

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back