Prašome padėti man su FM radijas

T

tipet20002000

Guest
Noriu, kad savarankiškai sureguliuota TEA5757 radijo FM radijas su.

Tai yra labai sunku duoti jums jokios konkrečios pataria, kaip jums nesuteikia visas detales apie savo dizaino specifikacijas. Egzistuoja daug būdų, projektavimo radijo, kai su gera kai kuriais aspektais, kitiems atvirkščiai. Norėčiau pradėti projektuojant radijo lustą galvoje, skirtas tikslui, būtų ieškoti bet pažymi, kad gamintojai gali turėti. Tokie dažnai yra naudinga informacija, grandinės pavyzdžius, formulaes ir tt Nepamirškite patikrinti, ar lustas gali turėti alternatyvių gamintojų (jie gali turėti papildomą paskirtį) ir taip pat, ar gali egzistuoti bet artimų ekvivalentų (funkciniu). Kartais skirtingi gamintojai lustai, nėra tikslūs ekvivalentai, tačiau gana arti. Tokių (jei jie egzistuoja) gali suteikti jums dar daugiau šaltinių taikymo pažymi, kad, savo ruožtu, gali suteikti jums daugiau gerų idėjų ir pavyzdžių naudinga projektavimo metodus. / Pim

Ačiū! Aš nežinau, bet kurį kitą panašų lustą ir informacija apie tai yra prasta. Bet kokiu atveju aš taikymo susipažino su šiuo sveikasis skaičius.

Sveiki, Prašome padėti surasti algoritmą, kuris gali būti naudojamas su 8031 serijos mikrokontrolerių FM radijas PLL tiuningo imtis STR lustas, TEA, 5757

h ** p: / / mujweb.atlas.cz / www / Pira / fmcards.htm kodėl gi ne paklausti keletą žodžių vaikinas ir taip pat sutaupyti sau hastle galite dirbti duomenis naudojant duomenų lapo h lustas ** p: / / openbsd.secsup.org/src/sys/dev/ic/tea5757.ch ** p: / / openbsd.secsup.org/src/sys/dev/ic/tea5757.h ir čia yra tam tikrų kodas kontrolės c galite naudoti šį jiems Shure, aš tikiuosi, kad tai padės ...... !! MES BORG!!

Sveiki, Borg Ačiū. URL, kurį minėta yra įvairių kalbų. Nėra turima, kad dizainas grandinę. Ar galėtumėte pasiūlyti alternatyvas, jei bet. Aš ieškau atskira radijo, o ne PC. dėl Suresh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back