Prašome padėti man pasirinkti teisę DSP mano projektą.

B

belax

Guest
Labas,
Aš pradžioje plėtojant mažas prietaisas, kuris turėtų iššifruoti srautas vaizdo (garso) ir MPEG2 / 4 (su rezoliucija iki 1920x1080 / 30 fps) iš Ethernet-vietinio tinklo, ir rodyti jį didelis Plazma ar LCD.

Dabar norėčiau įvertinti galimybę sukurti tokio prietaiso ir rasti paprasčiausias (santykinai), pavyzdžiui, mažų įmonių (mažiau nei 10 darbuotojų) į tai, kuris negali leisti įsigyti 10'th tūkstančiai skiedros per metus ir mokėti 20k dolerių už vaizdo kodekus.

Ieškote internetu nustojau dėl kelių DSPs.
1) ADSP-BF561.
2) Nexperia.PNX 1501.
3) Digital Media perdirbėjai iš TI - TMS320DM64xx.

Dėl Blackfin, aš noriu paklausti, jei tai įmanoma atlikti šį darbą šioje DSP būdu ucLinux ir laisvas MPlayera?

Apie TI, aš mačiau per TI svetainės ir nustatė, kad jie teikia nemokamai įvaizdžio bibliotekos (IMGLIB), kuris gali padėti daug besivystančių MPEG dekodavimo prietaisu.Bet aš noriu paklausti žmonių, kurie dirbo su šiuo DSP, ką reikia žinoti pradedant šį projektą šiuo DSP?

Be to, mes nustatėme tokius lustus kaip STI-7101 ir BCM-7402 (ypač numatyti Vaizdo dekodavimo), o informaciją apie šių lustų uždaryta.
Ar turite laisvą dokumentais žetonų už MPEG2 / 4 HD vaizdo dekodavimo?

Nori pasakyti, kad aš esu pradedantysis vaizdo / garso taikymą ir būtinybę padėti labai daug.Ačiū

Digital Media perdirbėjai iš TI - TMS320DM64xx yra geriausia šiuo metu turima vaizdo apdorojimas.Padoraus paramą galima gauti iš IT

Taigi,
kitaip tariant, tu sakydamas, kad tai tik pakankamai nusipirkti lustą (ir kitus būtinus lustai) ir visi kiti dokumentai bus prieinami be NDIF.Am I right?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back