Prašome padėti colpitts osciliatorius!

Z

zeller

Guest
Labas, Aš sukūrė colpitts osciliatorius ir aš noriu žinoti, ar tuomet jis works.How man įvertinti savo dažnį, naudojant skaitmeninį multimetras. Labai ačiū iš anksto niekam kurie galės man padėti!

Jei jūsų skaitmeninis multimetras turi Dažnių diapazonas (dauguma ne), tai neįmanoma. Norėdami įvertinti dažnį, jums tikrai reikia vieną iš šių: 1. kalibruotas radijo imtuvas, apimantis osciliatoriaus 2 dažnį. dažnis skaitiklis 3. spektro analizatorius 4. geros kokybės 5 osciloskopu. GDO. Brianas.

Ačiū Brian mano multimetras dažnio diapazoną, bet kokį dėl grandinės man reikia pridėti multimetras zondai?

Tarp žemės ir generatoriaus išvesties tačiau reikia žinoti, kad zondai, laidų ir skaitiklio tikriausiai traukti dažnį tam tikru mastu. Kai sujungti juos, jie bus rodomi osciliatoriaus būti induktyvumo ir kondensatoriais, sujungtais visoje produkcijos ir dažnis galėtų perkelti daug, tai gali net nustoti, vibraciniai apskritai. Nekilnojamasis RF zondai yra labai maža talpa ir didelės varžos, dažnai jie turi stiprintuvais viduje zondai izoliuoja nuo metu jie yra prijungtas prie matavimo įranga. Brianas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back