Prašome kas nors man padėti su klaidos pranešimą, naudojant HFSS v9.0

G

gecesars

Guest
Hi ... , Aš esu nauja HFSS ir galiu užbaigti mano modeliavimas sukelti kiekvieną kartą matau tą pačią žinutę: "" Filtro (D: / Documents and Settings / geraldo.cesar / Meus documents / Ansoft /) HFSSDesign1 [error] Pradinis akių, procesas Mesh3D: Klaida atidarant arba raštu akių failus. (11:27 rinkinys 27, 2007) [klaidos] Imitavimas baigtas vykdyti klaida serveryje: Vietos mašina. (11:27 rinkinys 27, 2007) "Prašau, jei kas nors žino, kas yra happeing man padėti ... Linkėjimai. Geraldo César

Sveiki, jeigu jūsų modelio ir boundery ir pašarų ir analizės žingsnis yra teisingas, aš manau, kad jūs naudojate unregisted versiją arba modelis (radiacijos dėžutė) yra per daug didelis. tai geriau, kad jūs naudojate HFSS v9.2 arba 10

[Quote = gecesars] Sveiki ... .... Klaida atidarant arba raštu akių failus. Sesaro departamentas [/quote] Tha't reiškia, kad jūs jau su savo struktūra geologique problema. Pavyzdžiui, gali būti jums atkreipė L vamzdį, bet tu ne Creat symetric zonos. Pabandyti iš naujo atkreipti struktūra. Arba įdėti jį čia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back