Prašome išvalyti abejonių dėl kabelinės praradimas antena

S

saran7507

Guest
Hi All,

Aš bandymų 2 Parabolic Dish (feedhorn antena).Abi patiekalas yra naudojamas kaip perduoti ir gauti atitinkamai.

Kiekvienas patiekalas yra nustatyta su kabeliu įranga.Į imtuvą, kai matau svarstymui-7.8dBm.Tai bandymai atliekami 5GHz dažnio.Atstumas BTW 2 patiekalas yra 2.8m.Kadangi aš noriu rasti ir dBi Gain, aš nuorodą biudžetą arba Friis lygtį, gavau maždaug tuo 25dBi.Kabelinė nuostolio vien-3.5dBm ne 5GHz ir 6GHz yra-2.7dBm.

Jei kabelis nuostolį 5GHz yra-3.5dBm, kai aš bandymų 2 patiekalas, aš svarstymo metu imtuvas-7.8dBm ne 5GHz.

Jeigu aš kabelis nuostolį -1,7 dBm, tai aš gausiu paties svarstymo metu imtuvas (-7.8dBm) ne 5GHz.Waiting for your reply.

linkėjimai,
Saran

Citata:

Kabelinė nuostolio vien-3.5dBm ne 5GHz ir 6GHz yra-2.7dBm.

Kabelis RG316.Dėl kabelio jungtimi viename gale yra SMA (male), o kitas galas yra N tipo (moterys).

Aš 2 kabelis, kad aš tiek patiekalą išbandyti.

Ar galite pasakyti, kas yra diametras jūsų patiekalas?Manau, kad atstumas btw patiekalas 2,8 m, yra labai maža, ir aš manau, kad jūs priemonė šalia lauko .....Skelbimas po 7 minučių:ir prašome, galite įrašyti lentelėje, kur bus pr, Pt, GT, GR, kabelinė looss, ir taip toliau ...ir kas žinoma ir nežinoma, 5 ir 6 GHz?Jis bus geriau už mano orientacija.Ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back