S
std_match
Guest
Kiti vartotojai gali turėti vertingos informacijos, pasidalinti, netgi pasibaigus pradiniam plakatas mano, kad problema yra išspręsta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Paprastai atsitinka, tiksliai priešingas dalykas, daugelis vartotojų palieka temas atidaryti ir tada vartotojai "atnaujinti" kad siūlai, po 4 arba 5 metų neveiklumo paskelbti savo klausimą, kuris gali būti panašus į pirminį klausimą. Turiu pridurti, kad aš mačiau, kai kuriais atvejais, kai temoje buvo uždarytas kai neteisingas sprendimas, kad tokiu atveju galite PM originalaus plakato. AleksasKiti vartotojai gali turėti vertingos informacijos, pasidalinti, netgi pasibaigus pradiniam plakatas mano, kad problema yra išspręsta
Taip, kad turi būti priimtas, jei arti mano thread funkcija egzistuoja. Aš nemanau, kad tai didelė problema. Prisimenu, nedaugeliu atvejų, kai aš dalyvavo diskusijoje temoje uždarytas skubotų, pavyzdžiui, neteisingas sprendimas, kad buvo mielai priimtas originalus plakatas. Kita vertus, niekas negali ištaisyti visų neteisinga ar klaidinanti sprendimus, paskelbtas edaboard. Asmeniškai aš nemanau, kad reikia uždaryti pokalbio, nebent ji labai ypatinga tema ir išsamiai buvo atsakyta. Tai taip pat Gerai, kad uždarytumėte siūlais, kad daugiausia buvo pagrįstas neteisinga prielaidos. Kitais atvejais, aš linkę palikti galimybę nešiotis iki žinutes. Kaip jau minėta, yra daug atvejų, kur naujokai, pridedant nesusiję pastabas ar atpasakojimas ankstesnius pranešimus. Bet tai blogas įprotis nėra pakankamai resaon uždaryti visas temas.spėju, kad bus atvejų, kad sriegis bus neteisingas sprendimas, net po to, kai VP yra pranešta apie neteisingą sprendimą likti uždarytos.