Prašome išjungti paprasti vartotojai gija uždarytas

S

std_match

Guest
Kiti vartotojai gali turėti vertingos informacijos, pasidalinti, netgi pasibaigus pradiniam plakatas mano, kad problema yra išspręsta.

Neteisingas motyvai. Jei aš pradėti temą, kad problema yra išspręsta problema, kad aš metu yra momentas užrakinti temą. Jei manote, kad šia tema nėra parašyta pakankamai, pradėti naują. Temas per ilgai yra blogas dalykas. Paieška yra geriausias būdas rasti informacijos, kad jums reikia (jei informacija egzistuoja).

Kiti vartotojai gali turėti vertingos informacijos, pasidalinti, netgi pasibaigus pradiniam plakatas mano, kad problema yra išspręsta
Paprastai atsitinka, tiksliai priešingas dalykas, daugelis vartotojų palieka temas atidaryti ir tada vartotojai "atnaujinti" kad siūlai, po 4 arba 5 metų neveiklumo paskelbti savo klausimą, kuris gali būti panašus į pirminį klausimą. Turiu pridurti, kad aš mačiau, kai kuriais atvejais, kai temoje buvo uždarytas kai neteisingas sprendimas, kad tokiu atveju galite PM originalaus plakato. Aleksas

Tačiau vis dar palieka val originalus plakatas neteisingas sprendimas forume. Aš sutinku su STD rungtynių. Keith

Kai PM originalų plakatą, jis gali atnaujinti pokalbio tol, kol randamas teisingas sprendimas, tačiau jis yra OP, todėl spėju, bus atvejų, kad sriegis bus neteisingas sprendimas vis dar uždarytos, net po to, kai VP yra pranešama apie klaidingą, Solution. Aleksas

spėju, kad bus atvejų, kad sriegis bus neteisingas sprendimas, net po to, kai VP yra pranešta apie neteisingą sprendimą likti uždarytos.
Taip, kad turi būti priimtas, jei arti mano thread funkcija egzistuoja. Aš nemanau, kad tai didelė problema. Prisimenu, nedaugeliu atvejų, kai aš dalyvavo diskusijoje temoje uždarytas skubotų, pavyzdžiui, neteisingas sprendimas, kad buvo mielai priimtas originalus plakatas. Kita vertus, niekas negali ištaisyti visų neteisinga ar klaidinanti sprendimus, paskelbtas edaboard. Asmeniškai aš nemanau, kad reikia uždaryti pokalbio, nebent ji labai ypatinga tema ir išsamiai buvo atsakyta. Tai taip pat Gerai, kad uždarytumėte siūlais, kad daugiausia buvo pagrįstas neteisinga prielaidos. Kitais atvejais, aš linkę palikti galimybę nešiotis iki žinutes. Kaip jau minėta, yra daug atvejų, kur naujokai, pridedant nesusiję pastabas ar atpasakojimas ankstesnius pranešimus. Bet tai blogas įprotis nėra pakankamai resaon uždaryti visas temas.

Aš irgi nesutinku su uždarymo temas, tik todėl, kad VP turėjo atsakymą, jie norėjo. Daug kartų kažkas gali ateiti kartu ir rasti temą, kad jie domina dar negali turėti visą informaciją, kurios jiems reikia, todėl tiesiog klausia papildomą klausimą ar komentarą gali pagerinti pokalbio. Be to, daug kartų, kai kas nors ateina ant lentos ir prašo klausimą, jie gauna sakoma "atlikti paiešką, pirmą kartą", rasti esamą giją šiuo klausimu. Bet jei ši gija yra užrakintas, tada jie galų gale padaryti naują vistiek. Visomis priemonėmis [išspręsta] tegus, bet ne uždaryti. Tik mados, turėtų būti galima uždaryti temas TJO.

FVM Ar moderatoriai leido vėl atidaryti uždarytas temas? Jei taip, gal tarpinis sprendimas gali konsultuoti juos apie neteisingas sprendimas. + + +

Taip moderatoriai gali atidaryti bet Užrakinta tema, aš taip pat matyti moderatorius paštu žinutę Užrakinta tema neatnaujinant. Aleksas

Taip, moderatoriai gali rašyti uždarytas temas. Mes taip pat gali prisijungti, skaidyti ir perkelti juos. Aš retkarčiais pridėti "prarado" atsakymus ir atrakinti "išspręsti" temas. Kaip jau buvo sakyta, jei matote, siūlas, kuris turėtų būti realizuojamas, susisiekite su vienu iš moderatorių. Keith

Atlikta. Dabar vartotojas gali pažymėti temą kaip išspręsti, tačiau ji vis dar atrakinta. Ačiū jums už jūsų nuomonę.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back