prašome atsakyti greitai galiu kurti didelės spartos op-amp dėl OrCAD

A

abd_allah

Guest
Ar galiu sukurti didelės spartos op-amp OrCAD jei taip PLZ, parodyti, kaip gauti CMOS modelių OrCAD ir kaip kurti, jei ne ta, kuri priemonė, kuria galiu naudoti

Sveiki, aš manau, kad neturėtų būti rimtų problemų su tuo. Patikrinkite, ar bibliotekos ir jūs rasite CMOS ten

Mielas draugas, OrCAD nėra geras simuliatorius ESP aukštus dažnius, aš primygtinai rekomenduojame jums naudoti HSPICE arba cadense vietoj ir žinote, OrCAD naudojant apie 100 Manau, kad tranzistoriai būtų apriboti projektuoti sudėtingus projektus, ribojimo, bet vistiek turėtumėte pastebėti, bibliotekos parametrus, kad, jei allthe kondensatoriai buvo modeliuojama, ar ne. Sėkmės

Aš manau, kad jūs esate apie tai, kad jūs turite atlikti projektavimo užduotis. Bet kaip OrCAD, HSPICE, CADENCE, PSPICE, programos ... gali atlikti tik savo dizainą analizė.

Mielas draugas Visi treniruokliai yra tik vienas pagrindinis. Jie konvertuoti visus įrenginius į jų ekvivalentinių schemų. Taigi, mes galime pasakyti, kad visa grandinė yra konvertuojamas į prieskonių kodą iš jų atitikties parametrų. Kaip Tanner treniruokliams, Cadence ir Mentor Graphics visus darbus, tuo pačiu būdu. Taigi, jei norime, kad būtų imituotos OrCAD grandinė, būtų geriau, jei mes naudojame lygiaverčių modeliu MOS (už tai, skaitykite knygą BSIM 3 MODELIAVIMAS William Liu). Šioje knygoje jis davė labai tiksliai CKT BSIM 3 V 3,1 modelių. Taigi, pasirenkant tinkamą modelį (žemo arba aukšto dažnio), mes galime modeliuoti dėl OrCAD, taip pat lvw sere sakė, dizainas, turi būti padaryta per pirmąjį tinkamai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back