Prašome Įkelti ICD2 mesti į vieną failą Zip ....

E

electrojit

Guest
Sveiki Ponai, aš šiek tiek apjucis ICD2 ir dėl valdybos pastabas.Esu maloniai prašoma įkelti darbo PCB, Schmeatic, hex (bootloadera ir kita) ir susijusią informaciją vienoje "zip" failas.Jei įmanoma, norėčiau dirbti su PIC16F877A pagal TLK todėl prašau man padėti.

Jei einate hereyou rasite visą informaciją, reikia sukurti vienąftopic161641-0-asc-0.html

Yra jau daug yra žmonių, įdėti daug savo laiko tai ir workd tikrai sunku, aš bandžiau apgauti ir bus tingus, bet ji niekada nebuvo išmokėta, aš jums rekomenduoju skaityti pastaruosius keletą puslapių aukščiau temoje ir rasite viską, kad remtis bet geriau suvokti skaityti iš Sart, Jis paėmė mane keli coffiees ir HRS skaityti, bet verta to.

Jūs negalite turėti savo tortą ir valgo, kad būtų lengva

wizpic: D

Hi all,

Pirmiausia aš nesu suinteresuotas PIC ir aš neturiu gerų žinių apie tai, bet aš dėl wizpic Atsakyti komentarą.wizpic sakė:

Citata:

Siūlyčiau skaityti pastaruosius keletą puslapių aukščiau temoje ir rasite viską statyti ant bet geriau suvokti skaityti iš Sart

Ačiū WizPic ir ezshereef už atsakymą.Aš įsitikinę į "nemokami pietūs Theorem", bet kartais mes perforced rasti tam Rūšiuoti gabalai ir geriau atliekų kelias valandas pažangiųjų lenta, kaip šis.Eventhough kaip komunikabilus asmuo aš norėčiau apibendrinti viską, ką ir daryti Daiktai pat lengva, kaip įmanoma, kad jis būtų ne tik naudinga man, kad artimiausioje ateityje, bet ir naudingi kitiems.Kaip sakei eZshereeF,
jei įmanoma, pasistengsiu, kad Anotacija visas pastabas dėl ICD2 ir rašyti viename zip faile.

Bet kuriais būdais, nes tiek už jūsų komentarus ir appriciation.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back