PowerPCB pagalvėlės su skylės?

D

davorin

Guest
Ar PowerPCB išėjimo sluoksnių spausdintuvas su skylės pagalvėlės? Nemačiau bet kaip, kad galimybių .. Būtų daug lengviau greito prototipų kūrimo ...

Viena idėja, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite ant savo bloknotu ir pasirinkite Įtraukti Via ne SMD. Tada jums tiesiog pasirinkite per tipas (dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite, per) Užklausa / Modify... / PadStack, ir pakeisti gręžimo dydis vertė pasakyti, 20 ar 30, kad jūs turėsite skylę. Būkite atsargūs, nors leidimai. Hope, kad padeda

Ar galite paaiškinti šiek tiek aiškiau prašom? Aš negalėjo daryti?

Aš nekalbu apie SMD pagalvėlės ... Aš turiu galvoje, normalus per skylę pagalvėlės ... Į OrCAD išdėstymo spausdintuvą kaladėles su skylėmis galimybė spausdinti ... bet aš manau PowerPCB nėra šią funkciją ..

Sveiki davorin Čia yra patarimų: U turi iš naujo apibrėžti visą trinkelių kamino su trečiosios trinkelėmis formą (su skyle viduje), spustelėkite žymės langelį "bloknotas dydį, palyginti su gręžimo dydis" ir tada įdėti 0 "vidinis diam". .. tada jūs turėsite skylę trinkelėmis (kuris bus gręžimo dydis) bye

Aš bandė, bet ne valdyti kvadratinių padas su skyle ... jei kas žino sprendimą, plz rašyti žemiau ...

geriausias būdas yra tai, kad priskirti sluoksnio padas meistras. apibrėžti išėjimo dydis, padas per skylę ir reikia. imtis tų pačių Gerber, o ploting sujungti su soldermask.and atvirkštinis šis sluoksnis virš jo. binu George

Atsiprašome, bet aš ne suprasti aiškiai. Kas yra PAD magistro?

tai nuoroda sluoksnis naudojamas rankinis gręžimo. padas su centro atidaryti žinomas kaip padas magistro. CNC gręžimo tai padarė niekada pitcure binu g

Importuoti visus Gerber ir NC gręžimo failus bet GERBER redaktorius Konvertuoti gręžimo Gerber duomenis. pakeisti poliškumas konvertuoti Gerber duomenys sutampa su kitų trinkelėmis sluoksnį tada spausdinti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back