Power Handling Galimybė Mikrojuostinės prietaisas ar antena

G

g86

Guest
Ar kas nors pasakykite man, kaip apskaičiuoti galia pajėgumą mikrojuostelinių antena arba prietaiso. Besilaukiančios kai kurių medžiagų ir uždaryti formą lygtis. Thanx iš anksto:?:: Idėja:::

Geriausia vieta, kad ši informacija būtų ne -> www.rogerscorporation.com Jie stalai įvairių substratų. Aš naudoju AT / duroid 6002 ir nenorime daugiau nei ~ 1.5KW (@ 2GHz) mūsų išėjimo galia combinder. Hope this helps

Ačiū už informaciją, bet aš negalėjau rasti. Ar galite man duoti tikslią nuorodą. ::: Idėja:::
www.rogerscorporation.com [/url] Jie stalai įvairių substratų!?. Aš naudoju AT / duroid 6002 ir nenorime daugiau nei ~ 1.5KW (@ 2GHz) mūsų išėjimo galia combinder. Hope this helps [/citata]

Tai pagal Rogers korp programa parodys temperatūros kilimo skirtingas perdavimo linijas. Nuo šios temperatūros kilimo už kW galios ir duomenų lapo didžiausios temperatūros ribas galite atgal galia.

Oi .. tai mazgotė yra tikrai gera, tačiau jos yra pernelyg professonal: (!. Nr užsakymą medžiaga parinktį Jie mano, kad jų produktas yra tik substratas, kurie gali būti naudojami Paskutinis keletą dienų aš esu iš tikrųjų, naudojant nemokamai substrato:). Ir turiu planą nenaudoti Rogers medžiaga kol ir jeigu kai $ ateiti į mano kišenę. Ar kas nors žino, kurios substratas yra ?........ JIS orą, todėl galiu tiesiog mano įdegį (delta) = 0,000 ir didžiausia galia pajėgumų priklausys nuo laidininko nuostolius daugiausia. Dar nežinau "Kaip žmonės įdėti antspaudas '20 W" dėl galios daliklis ". Ar jie matuojami? Imituotas? Apskaičiuojamas? Dabar prieš pradedant Rogers turėčiau pradėti su kai pigiau tirpalai, kur tan (delta) gali būti lemiamas veiksnys ir aš neturiu formulla su manimi apskaičiuoti galia pajėgumus. Taigi, mano klientai įdėti tiek daug klausimų per mane ir Thats kodėl turėčiau būti pasirengęs žmogus. Thanks and regards,::: idėja:::

Rogers programa neleidžia pasirinktinių parametrų turi būti naudojami. Tiesiog redaguoti parametrų vertėmis. Dėl FR4 esubr yra 4 ir nuostolio tangentas yra apie 0,02

Štai kelias į skirtingų tipų medžiagų, tačiau turite pasirinkti pagal savo poreikius. Tai nėra lengva navigacija svetainėje, tačiau gyvenime. Į sveikatą

Thans maišą jums abiems. Taip, aš galėtų naudoti Rogers programą. Aš esu panaikinimo mano pareiškimą prieš juos. Dabar man ir mano cliens bus laimingas. BTW, jei kas nors turi kokių nors closeform lygtis, tada prašome PM man. Have fun ... RF [tikrai juokinga]::: idėja::: [quote = išpūstas] Rogers programa neleidžia pasirinktinių parametrų turi būti naudojami. Tiesiog redaguoti parametrų vertėmis. Dėl FR4 esubr yra 4 ir nuostolio tangentas yra apie 0,02 [/citata]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back