power electronics, flyback konverteris

P

pol

Guest
Išbandžiau naudojant IC SG 3524, bet aš gauti išvesties signalas ne nueiti, kas jį sukelia? please help .. Geriausi nori ... :-(

Aš rašyti greičiau grandinę. IC nuo 3524 pwm kad aš tikėjosi pereiti tranzistorius produkcija sinyal,. aš noriu padaryti įkroviklio battrey flyback konverteris, naudojant Ferrit transformatorius .. please help .. Geriausi linkėjimai [color = "Sidabrinė"] [size = 1] ---------- Pranešimas Parašytas 11:24 ---------- Ankstesnė žinutė buvo ne 10:12. -------- [/size] [/color] http://circuits.datasheetdir.com/66/SG3524-circuits.jpg

Be kad tam Fisrt, išvesties signalo kvadratinių įtampa. Priklausomai nuo prijungto apkrovos, jis gali atrodyti kitaip. Norėdami vairuoti aukšto su MOSFET vartų talpa, ką norėtumėte pvz. Push-pull tvarkyklę.

Signalas turi būti stačiakampės bangos signalo. Tai, kaip siūloma FVM, tai dėl didelio vartų talpa MOSFET. Turėtumėte atkreipti dėmesį, kad SG3524, skirtingai nei SG3525 ir kitų tokių vairuotojų, neturi turėti totemo polių tvarkykles produkcijos. Jūs bandote vairuoti MOSFET ne aukšto dažnio, bet dėl ​​mokesčių, kad talpos 2k atsigriebti rezistorius), bangos forma "pakeitimus" arba iškraipo "vartų talpos ir aukštos varža. Tai tikriausiai kažkas, kad kreivės aukštyn ir pasiekia aukščiausią tašką ir lieka ten, ty, ji turi aukštą kilimo trukmę prie maksimalios įtampos. Naudokite totem-pole arba Dvitaktis vairuotoju produkcija, gali apmokestinti MOSFET vartų talpa greitai, neiškreipti išėjimo signalo. paprastas totem polių pakaktų. Hope this helps. Tahmid.

Aš naudoju PWM IC SG 3524, siekiant nustatyti dažnį, kad mes turime naudoti kaip iš anksto nustatytą formulę, aš išbandžiau, bet ne kvadratas išėjimo signalo. gal jūs žinote mano Stok bus išmatuoti išėjimo signalo IC sg3524, naudojantis osciloskopu, prašome padėti ..

Parodyk mums savo schemas su komponentas values.You cant get tikslią 50% ciklas nuo sg3524,. Žiūrėti matmenų lape.

formulė gauti frekuensi, F = 1.3/rt.ct (nuo duomenų lapą), aš noriu gauti 100 kHz naudojant SG 3524 ... todėl aš R = 2,6 k ADN c = 5nf, bet, kai i matuoti su osciloscope gaunu 75 kHz, ir nėra kvadratinės išėjimo bangos .. kodėl taip yra?? [PRIDĖTI = CONFIG] 68.605 [/ PRIDĖTI]

Žiūriu ST lape, kuriame sakoma, kad formulė F = 1,18 / (RtCt) Naudojant savo vertybes, man 90kHz dažnis. Klaida yra greičiausiai dėl rezistorius ir kondensatorius tolerancijos. Jei kondensatorius ir rezistorius abu turi 10% paklaida, Rt gali būti 2,6 * 1,1 = 2.86kohm ir Ct gali būti 5 * 1,1 = 5.5nF. Naudojant formulę F = 1,18 / (RtCt) ir rt = 2.86kohm ir Ct = 5.5nF suteikia dažnį F = 75.0kHz. Tai yra būtent tai, ką turite. Varai pasipriešinimo šiek tiek pakoreguoti, ar taikyti tikslesnius rezistorių arba naudoti puodą keisti pasipriešinimą ir "Tune" IT. Kaip už signalo forma, tai jau buvo minėta anksčiau. Tačiau, jūs turėtumėte po signalo nuotraukas. Tai padėtų paaiškinti, ką matote, ir padėti mums nustatyti problemą. Hope this helps. Tahmid.

galia turi būti stačiakampės bangos signalo. Tai, kaip siūloma FVM, tai dėl didelio vartų talpa MOSFET. Turėtumėte atkreipti dėmesį, kad SG3524, skirtingai nei SG3525 ir kitų tokių vairuotojų, neturi turėti totemo polių tvarkykles produkcijos. Jūs bandote vairuoti MOSFET ne aukšto dažnio, bet dėl ​​mokesčių, kad talpos 2k atsigriebti rezistorius), bangos forma "pakeitimus" arba iškraipo "vartų talpos ir aukštos varža. Tai tikriausiai kažkas, kad kreivės aukštyn ir pasiekia aukščiausią tašką ir lieka ten, ty, ji turi aukštą kilimo trukmę prie maksimalios įtampos. Naudokite totem-pole arba Dvitaktis vairuotoju produkcija, gali apmokestinti MOSFET vartų talpa greitai, neiškreipti išėjimo signalo. paprastas totem polių pakaktų. Hope this helps. Tahmid
Sveiki, turiu tam tikrų abejonių. Kadangi MOSFET aukštą vartų talpa, kaip ateiti pridedant totem pole stiprintuvas, gali sumažinti jį ir leiskite signalas pro mažiau iškraipyti?

Didelis atsparumas pull-up mokesčius vartų talpa lėtai. Pagalvokite, bangų formos, kai mokesčių 2k rezistorius ir kondensatorius su kai mokesčių, kai 10 omų rezistorius. 10 omų rezistorius mokesčiai greičiau, daug greičiau, ir taip, kilimo trukmė yra labai mažas, palyginti su 2k rezistoriaus, kuris riboja srovė, todėl kondensatorius užtrukti ilgiau imti. Totem polių vairuotojas ima MOSFET vartų beveik akimirksniu apmokestinant didesnį srovės ir minimalų atsparumą. Hope this helps. Tahmid. [COLOR = "Sidabrinė"] [SIZE = 1] ---------- Pranešimas Parašytas 22:28 ---------- Ankstesnis 22:25 --- ------- [/size] [/color] "Google" aplink ir rasite daug dokumentus ir daiktus, kad tai bus aprašyti išsamiau.

Maitinimas nuolatinės srovės šališkumo pin # 2 bus dar labiau sumažinti laiko (PWM kontrolė per klaidą stiprintuvo).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back