Powe * r PCB klaida! Segmentas klaida!

A

ArmBoy

Guest
aš naudoju OrCAD atkreipti shematics ir sukurti Netlist ir importuoti jį į powerpcb 5,0, bet kai aš redaguoti savo schemas ir regeneruoja Netlist ir importuoti Netlist vėl powerpcb 5 segmentas klaida, ir dialogbox atsirado, tada powerpcb 5 uždarytas pati. man padėti! 8O

Manau, kad tai gali būti iš įvairių soruces. These're ką aš galiu galvoti apie. Todėl jūs galite pabandyti. Patikrinkite failo atributą PCB failą, įsitikinkite, kad jis archyvą, nei tik skaityti. -Ar jums importuoti visą Netlist naujo? Jei taip, pabandykite sukurti, ekologinis pirmas ir tada importuoti, ekologinis, o ne. Pabandykite ASCII iš bylos medžiagos, o tada iš naujo importuoti, kad ASCII. Ir tada iš naujo importuoti ekologinis ženklas dar kartą. Štai ir viskas, ką aš galiu galvoti apie. [Quote = ArmBoy] aš naudoju OrCAD atkreipti shematics ir sukurti Netlist ir importuoti jį į powerpcb 5,0, bet kai aš redaguoti savo schemas ir regeneruoja Netlist ir vėl importuoti Netlist. Powerpcb 5 segmentas klaida, ir dialogbox pasirodė , tada powerpcb 5 uždarytas. man padėti! 8O [/quote]

Sveiki ARMBOY norėčiau paklausti jus vieno dalyko ..... kas yra exect klaida, ar dialogo lange, kuris pasirodo, o jūs importuoti Netlist ...... Kadangi yra dviejų rūšių paklaidos ... Segementation Gedimų aptikimas, o kitas mirtinas duomenų bazės klaida. Kadangi redaguoti OrCAD schema neturėtų atlikti result.You t generuoti naują Netlist kiekvieną kartą, kai jūs redagavimo, schema ir tada importuoti Netlist powerpcb. importo metu ji tikrina duomenų bazės powerpcb ..... taip gali u pasakyti, ar ir gauti mirtiną duomenų bazės klaida arba tiesiog segmentavimo klaidų?? dėl Wilson

Labai ačiū! , Pranešimą apie klaidą messageBox yra "Segmentavimas triktį." , Kai aš paspauskite Gerai, kita klaida MessageBox pasirodė "Mirtina duomenų bazė Klaidos numeris 2018 nepataisoma sistemos klaida" Taip, aš tikrai importuoti tą pačią skylę Netlist du kartus, ir tada klaida. aš pabandyti tai, ką pasiūlė. Nedvejodami pateikti pasiūlymus man. Wilson, ačiū dar kartą! ArmBoy

Gerbiami ARMBOY, Jei pranešimas, ką jūs sakėte "Mirtina duomenų bazė klaidos numeris 2018 nepataisoma sistemos klaida", tada aš atsiprašau, tai negali būti išieškota bet case.You kreipkitės į Innoveda atstovą dėl tolimesnės pagalbos. Bet aš norėčiau, kad siūlau jums keletas žingsnių, kuriuos galite išbandyti. Vienas dalykas, jūs sakėte, kad tai klaida, kai buvo importuoti Netlist powerpcb.I am negali išsiaiškinti, kas erorr be.Anyhow gali bandyti sekti ... 1 ) Prašome užtikrinti, kad ORCAD schematiškai dizainas, iš kurios jūs generuoti Netlist yra klaida Free.so patikrinimas KDR OrCAD dizaino. 2) Patikrinkite Decal bibliotekoje powerpcb.ensure, kad visos dalys buvo paskirti tinkamus lipdukus į biblioteką. 3) Prašome pašalinti visas bibliotekas Prieš importuoti Netlist ir užtikrinti, kad tik bibliotekos, dėl kurių Jūs ketinate dirbti. skaityti daugiau pagalbos dėl šios problemos Žinyno temoje "Duomenų bazės klaida Atvykimas per File įkeliamas, ASCII, arba DXF importas ". Prašome leiskite man žinoti, jei jums pavyko išspręsti problemą, ar ne? linkėjimai. Wilson

problema vis dar egzistuoja! aš vis dar kenčia nepakeliamas galvos skausmas!

PowerPCB turi dvi vidines skyriuose: viena, kuri kontroliuoja, kas yra duomenų bazėje ir kai kurių grafikos sekcijos rūšiuoti, kuris rodo duomenų vaizdą. Tai galima vieną iš ankstesnių versijų grafika visiškai messed up su KDR klaidų visur, ir tada sukurti photoplot iš to paties sluoksnio, kad yra puikus. Jei darbas yra saugomi ir elektros energijos iš naujo, tada grafika atstato ir viskas yra gerai. Turėjau nepataisoma duomenų bazės klaida (po uždarymo) prieš ir aš rasiu, kad aš kartais gali išvengti tik priartinimo prieš darydama, kokia ji buvo, kad padarė kaltės. Patolinti nepadeda, bet priartinimo atrodo, kad pereiti kažką grafikos atminties ir vengia konflikto.

ru galėsite atidaryti PCB failą, tada aš galiu padėti ir atkurti duomenis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back