Poslinkis srovės veidrodis

C

clarkkent

Guest
Hai, aš dabar susiduria su problema dėl poslinkis į soties regione Mėn. gali kas nors padėti man su ja daryti? Problema yra, kai i šališkumo NM1 į soties regione, PM4 projekto teks grįžti į linijinės regione. O taip pat atvirkščiai ... [PRIDĖTI = CONFIG] 54377 [/ PRIDĖTI] ačiū ...

hai, aš dabar susiduria su problema dėl poslinkis į soties regione Mėn. gali kas nors padėti man su ja daryti? Problema yra, kai i šališkumo NM1 į soties regione, PM4 projekto teks grįžti į linijinės regione. O taip pat atvirkščiai ... [PRIDĖTI = CONFIG] 54377 [/ PRIDĖTI] ačiū ...[/citata] PM4 projekto atrodo, sodrumas. NM1 atrodo dėl soties krašto (137> 120 mV). o gal tiesiog iš W / L santykis koreguoti nereikia.

PM4 projekto atrodo, sodrumas. NM1 atrodo dėl soties krašto (137> 120 mV). o gal tiesiog iš W / L santykis koreguoti nereikia.
Thnx. tačiau problema dabar yra, kai aš pakeisti w ir l santykis PM4 ir NM1, VDS Šeštadienis tiek didės per daug. Ką aš noriu padaryti, tai sumažinti PM4 projekto V studijų. Ar yra koks nors būdas tai padaryti?

Thnx. tačiau problema dabar yra, kai aš pakeisti w ir l santykis PM4 ir NM1, VDS Šeštadienis tiek didės per daug. Ką aš noriu padaryti, tai sumažinti PM4 projekto V studijų. Ar yra koks nors būdas tai padaryti?
Norint sumažinti PM4 projekto V studijų sujungti savo kūną prie jo šaltinio pašalinti organizmo.

Galite pabandyti įdėti seriją rezistorius nuo ištakų pusės kiekvienos N Mėn. Tai būtų naudinga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back