Poslinkis maišytuvu ir VCO

S

STOIKOV

Guest
Būsiu apibūdinančių mixer ir VCO (900MHz) ir turėti tam tikrą informaciją apie Poslinkis abejonių.Turiu ši įtampa:

- 3.3V ir 5V už VDD tikslais
- 1.2V ir 2.56V už Poslinkis, taikomas MOS vartai
- Kintamasis 0-5V koreguoti VCO dažnumas, taikoma MOS vartai

Mano planas yra naudoti baterij ± ir gauti norimą įtampa per mažai triukšmo mažai nebaigusių reguliatoriai, dedamas į PCB.

Aš perskaičiau, kad Rusijos droseliai naudojami perduoti DC-grandinė ir nuslopinti RF nuo grandinės.Mano klausimai yra:

- Ar droseliai reikalingi šiam darbui dažnis, ar tai nėra kritiškai?
- Ar droseliai reikia visų įtampų aprašyta pirmiau?
- Ar aš turiu RF choke už nuolatinę srovę?
- Kaip bus paprastas būdas įgyvendinti droselis?INDUCTOR, indukcinės šunto kondensatorius, rezistorius indukcinės šunto kondensatorius?
- Ką apie komponentų vertės (L, C)?

ačiū!

ir konkrečiau, jei aš apibūdinti žiedas VCO, manau, RF choke yra reikalinga tarp nuolatinės srovės arba baterijos ir MOS grandyno (paveikslas rodo), nes, kad mazgas tai gali būti Rusijos.
Ką apie DC įtampos kontrolė, taip pat turėtų būti ši schema ar nereikia natūra?

ačiū!
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Ne, Vcontrol nereikia uždusti ar panašių grandinė izoliuoti Rusijos ir DC, nes labai mažos CDG capacitance.If naudoti įtampos šaltinio vairuoti Liekamosios srovės, tai bus maždaug.trumpojo jungimo AC mažų signalų lygiaverčiai.

Jums tai talpa tarp vartų ir šaltinio?arba CDG?
Vartai bus maitinamas kintamos srovės šaltinį.

STOIKOV rašė:

Jums tai talpa tarp vartų ir šaltinio?
arba CDG?

Vartai bus maitinamas kintamos srovės šaltinis.

Matau Bigboss, ką apie VDD mazgas, tai sakė, kad radijo galima srautas per jį tiesiai į RF egzistuoja nutekėjimo mazgas.Simulator rodo tik nuolatinės srovės įtampa šiame mazge, gal todėl, kad elektros energijos tiekimas yra nustatytas kaip idealas?

STOIKOV rašė:

Matau Bigboss, ką apie VDD mazgas, tai sakė, kad radijo galima srautas per jį tiesiai į RF egzistuoja nutekėjimo mazgas.
Treniruokliu rodo tik DC įtampa šiame mazge, gal todėl, kad elektros energijos tiekimas yra nustatytas kaip idealas?

RF choke Galvoju naudoti savo reguliavimo išėjimai VDD tikslais:

http://www.minicircuits.com/ADCH-80.pdf

taip grandinė konvertuoti iš vieno įėjimo į skirtingą produkciją.Input_1 ir jos poslinkis yra taikomos įstrižinis tee, o input_2 yra tik nuolatinės srovės šaltinio Polaryzować kad tranzistorius.Manau, kad tai paskutinis srovės šaltinis nereikia droselis?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back